Positive Witajcie, dzisiaj dopadła mnie kolejna aktualizacja. Wczoraj dostałem paczkę ok. 35MB, ale dzisiejsze 1252,4MB mocno mnie zastanawia.
Kuba_Borysiuk Czytnik działa jak w pixelach. Zsuwa pasek bez dodatkowej apki. Do tego, nie wiem czy u was to było, nie wywala mi błędów certyfikatów podczas przeglądania internetu;) innych różnic nie zauważyłem.Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka
Kr!stov Aktualizacja zainstalowana, chodzi od kilku godzin. Na początku drobne lagi ale z czasem wszystko się poprawiło. Może dlatego, że to było aż 1,2gb. Jest jak do tej pory stabilny i wszystko dobrze działa. Dziwi mnie jeden fakt - jakiś czas temu wypisałem się z bety a tu dziś dostałem powiadomienie:DD
Krzysztofer6 Po aktualizacji działa wszystko dobrze jak wcześniej,nic nowego poza gestem czytnika liń papilarnych nie znalazłem.
Fate Jednak nie działa wszystko super. Aplikacje czasami crushują np. facebook, ustawienia. Gorzej trzyma sygnał sieci komórkowej. Natomiast sama płynność jest na plus na pewno.
szymonxc Płynność będzie można dopiero ocenić po tygodniu. Każda wersja systemu świeżo po zainstalowaniu działa płynnie...Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka
szymonxc Przy aktualizacji OTA aplikacje się aktualizują- od wersji 7.1 przebiega to w tle. Poza tym telefon się restartuje, a więc zużycie RAM spada i w efekcie telefon chodzi płynniej.Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka