Skocz do zawartości
majcher1301

Problem z YT (identyfikator odtwarzania)

    Rekomendowane odpowiedzi

    Witam serdecznie.

    Od ok. 2 miesięcy mam problem z aplikacją Youtube. Szukałem rozwiązania w internecie, ale jeszcze nie natknąłem się na taki przypadek. Wyskakuje mi błąd o takiej treści:

    "Brak połączenia (identyfikator odtwarzania: gNZvHUZUzkoJ6dLR)

    Dotknij, aby spróbować jeszcze raz. "

    Błąd pojawił się z dnia na dzień, nie jest przyczyną aktualizacji. Po dotknięciu ekranu jeszcze raz zmienia się tylko identyfikator odtwarzania, a problem pozostaje.

    Nie pomogło czyszczenie aplikacji, odinstalowanie do wersji fabrycznej, reset telefonu. Problem występuje przy zarówno przy użyciu Transmisji Danych, jak i WiFi.

    Czyściłem aplikację przez wbudowany menedżer aplikacji oraz aplikację Titanum Backup.

    Dodam jeszcze, że w każdej przeglądarce na telefonie YouTube działa poprawnie, ale oglądanie YT w przeglądarce jest strasznie niepraktyczne.

    Mój telefon to Lenovo A916, system: KitKat 4.4.2

     

    Z góry dziękuję za każdą próbę pomocy, pozdrawiam.

     

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x