Skocz do zawartości
SerRoberto

Brak mozliwości zalogowania do GOOGLE po hard restarcie.

    Rekomendowane odpowiedzi

    Napisano (edytowane)

    Witam.

     

    Dziś dokonałem hard restartu urządzenia Samsung S7 edge i nie potrafię zalogować się na konto google

    Potrzebuje Waszej wiedzy i pomocy za co z góry dziękuje.

    Edytowane przez maarecki
    Doprecyzowanie nazwy wątku, nazwa powinna być krótkim streszczeniem pierwszego postu, proszę o tym pamiętać. [4.3]

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Glover

    Czym przejawia się ten problem? Ja jestem też po tym i telefon działa jeszcze gorzej, ale z logowaniem nie miałem problemu.

    Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    sroczkin

    Jeśli to ty jako pierwszy logowales się na tym telefonie do Google odłóż go na 24 godz bez próby logowania . Za 24h powinieneś mieć odblokowany dostęp do konta Google.  Jeśli po 24 h nadal będzie problem jest na to inny sposób ale wymaga trochę wolnego czasu i kompa .

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Dzisiaj robiłem hr bez uprzedniego usunięcia konta, i logowanie z użyciem aktualnego konta i hasła odbyło się bez problemu. Musisz sprecyzować swój problem, tak jak mówi@Glover.

    Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Telefon chciałem dać mojej połowie więc postanowiłem zrobić hard restart za pomocą Vol Up + Home + Power On.

    Wszystko przebiegło poprawnie lecz po włączeniu telefonu i połączeniu WiFi zalogowanie jest niemożliwe jak i na konto moje połówki....

    Nawet poprzez potwierdzenie kodem weryfikacyjnym ze strony google problem nadal jest. Dane są wpisywane prawidłowo

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jaki masz komunikat?

    Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    maarecki
    Napisano (edytowane)

    @SerRoberto

    wrzuć jakieś screeny.

    Edytowane przez maarecki

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Po wpisaniu loginu i hasła mieli i wyskakuje informacja

     

    Zaloguj się, używając jednego z kont właściciela tego urządzenia.

     

    Tymczasem właściciel jest niezmienny od nowości i dane do konta Google w 100% prawidłowe.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    maxprzemo

    @SerRoberto

    A czy w ciągu ostatnich 72 godzin zmieniałeś hasło do konta?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x