Lysolus 572 #11 Napisano 17 Marzec 2017 @bongo6980 Akurat niekoniecznie musi wpłnąć na zużycie pamięci. Aplikacja może zużywać do 300mb RAMu. Niestety nie mam jak sprawdzić u siebie bo już wyłączyłem MLT i odinstalowałem aplikację. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bezprym1971 20 #12 Napisano 17 Marzec 2017 Gdzie wy macie to MLT, otwieram ukryte Menu i nigdzie nie mogę znaleźćWysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dszymek 2865 #13 Napisano 17 Marzec 2017 @bezprym1971 SVC Menu - LDB - MLT 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antykat 23 #14 Napisano 18 Marzec 2017 Dziwne. U mnie już było to wyłączone. Mam oprogramowanie z Plusa. Może ma to coś wspólnego z ustawieniami początkowymi. Ja praktycznie na nic się nie zgadzam. Wysłane z LG G5 H850 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drwal333 27 #15 Napisano 18 Marzec 2017 antykat ja też mam z plus gsm ale musiałem sam to wyłączyć,orginalnie ta funkcja po wyjęciu z pudełka jest włączona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antykat 23 #16 Napisano 18 Marzec 2017 (edytowane) @up Jak mówiłem, u mnie było to wyłączone. Więc albo ma to coś wspólnego z ustawieniami początkowymi albo Nougat z Plusa, którego wgrywałem od zera, ma to domyślnie wyłączone. Wysłane z LG G5 H850 Edytowane 18 Marzec 2017 przez Camulos na forum nie cytujemy poprzedniego postu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lysolus 572 #17 Napisano 20 Marzec 2017 @antykat Pewnie chodzi o ustawienia początkowe i/lub właśnie zgody o które telefon nas pyta przy pierwszym uruchomieniu. Dla innych ciekawostka. Po pełnym wipe i flashu Fulmics'a MLT było domyślnie wyłączone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antykat 23 #18 Napisano 22 Marzec 2017 Dokładnie. Właśnie robiłem reset i na początku jest pytanie o zbieranie i wysyłanie danych do LG. Nie pamiętam dokładnie treści, ale zawsze pozostawiam to niezaznaczone. Po zakończeniu konfiguracji MLT jest wyłączone. Należy więc czytać na co się zgadza.Wysłane z LG G5 H850 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sytams 1 #19 Napisano 1 Sierpień 2017 czy jest więcej takich rzeczy, które powinny być wyłączone? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach