kara_mustafa Battery indicator pokazuje ze mam już napięcie 4.209 a nadal jest tylko 91% procent naładowania i zielona dioda. Jak to naprawić? Zawsze jak mam 4.209 to mam zielona, problem wystąpił drugi raz.
Krzysiec Battery indicator pokazuje ze mam już napięcie 4.209 a nadal jest tylko 91% procent naładowania i zielona dioda. Jak to naprawić? Zawsze jak mam 4.209 to mam zielona, problem wystąpił drugi raz. Naładuj do 100% po czym w recovery (custom) zrob reset battery stats ... wtedy zielona bedzie sie zapalc dopiero jak bedziesz miec 100. Jesli o to Ci chodzi.
kara_mustafa hm ale to nie chce pokazać 100%, 4 dni temu zostawiłem ładowanie na noc i zawsze jak się budziłem to dioda była czerwona. Wtedy jak się obudziłem to była czerwona i było 91%, mi napięcia 4.209, które zawsze wskazuje na wpelni naładowana baterie.
tapout Jak ladujesz?? U mnie np. nie wazne na jak dlugo bym zostawil telefon na ladowanie z komputera USB to po odpieci automatycznie pokazywalo mi wlasnie 91% dopiero jak zaczalem ladowac tylko z ladowarki sieciowej to nromlanie wskakuje na 100%. Z komputera nigdy nie naladuje ci do pelna cos jest "spsute"...
Edek_Łomiarz Oczywiscie wipe battery stats zrobiles? Moze to ten widget (czy co to tam jest) zle Ci pokazuje... sprawdzales poziom naladowania w ustawieniach telefonu lub za pomoca innych aplikacji?
kara_mustafa Przełączyłem na inne gniazdko i jest ok, zadziwiająca sprawa. Tak tak, WIPE battery stats robiłem. Piwo dla Ciebie Edek.