zakow00 http://allegro.pl/item984441710_zestaw_sluchawkowy_htc_miniusb.html#gallery czy te słuchawki będą działały na g1? mam problem z wysyłaniem mms mam wszystko ustawione w apk jak należy lecz naciskam wysłanie mms mówi że obcja nie dostepna chwilowo jeszcze sprawdzę czy usuniecie partycji ext coś da pisze tak w tej chwili wiadomość mms nie może zostac wysłana zostanie wysłana gdy usluga bedzie dostępna
GonzoG1 Słuchawki powinny działać, ale nie zdziw się jak to co będziesz w nich słyszał nie będzie przypominało muzyki. A masz coś takiego jak APNdroid ?? albo coś innego co blokuje dostęp do internetu przez komórke ?? Jeśli tak to wyłącz. Android 1.6 wymaga połączenia z internetem przez APN do internetu aby wysłać MMS.
zakow00 tak własnie to opanowałem i działa ale dzieki za pomoc. a co do słuchawek to chodzi mi głównie o tą przejsciówke z miniusb na jack wiec to chyba nie ma wpływu wiekszego na jakoś tak?
GonzoG1 Ja jakość dźwięku w słuchawkach nie powinna mieć wpływu. Natomiast jest w nią wbudowany mikrofon, który może być kiepski, ale tylko może. Za tą ceną bym się zbytnio nie zastanawiał, jeśli zależy ci na możliwości podłączenia zwykłych słuchawek.