Cierni_ 6 #51 Napisano 11 Kwietnia 2017 W sklepach można już znaleźć etui do S8. Kupiłem dzisiaj przezroczyste plecki z Mercury za 30zł (dał zniżkę ze względu na to że 1 klient kupujący coś do S8 ?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dest 2987 #52 Napisano 12 Kwietnia 2017 11 godzin temu, AdiArt napisał: Chroniły telefon przed pęknięciem ekranu? Nie slyszalem aby jakakolwiek folia chroniła przed pękaniem ekranu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszTe 6 #53 Napisano 12 Kwietnia 2017 (edytowane) Ja bym uważał z tymi plastikowymi (pomijając sylikonowe) case'ami. Przy czarnych lakierach mogą obcierać rogi - dla mnie takie prześwity wyglądają tragicznie.. Przy lakierowanym aluminium na stykach szlifów lakier odleci na 100%. W s8'kach krawędzie są okrągłe, ale ja bym nie ryzykował. Na allegro jest taka gitaśna z materiałem od wewnątrz - wygląda na nearly super slim fit case : )) LINK Spoiler Edytowane 12 Kwietnia 2017 przez Muszczu Zdjęcia oraz filmy zamieszczamy w spoilerze, proszę o tym pamiętać. [4.11] 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dest 2987 #54 Napisano 12 Kwietnia 2017 @LukaszTe spokojnie kolego tyle osób w modelach S7 i innych używało tego typu pokrowców a nikt nie zgłaszał problemów z uszkodzeniem ramki.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robcio96 0 #55 Napisano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) @unguis Odnośnie etui UAG to zastanawiam się nad tymi dwoma. Etui UAG Monarch Etui UAG Plasma Które polecasz ? Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez Robcio96 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MorningStar #56 Napisano 14 Kwietnia 2017 A ja sobie zamówiłem dzisiaj Skinomi Full Body. Telefon prosto z pudełka ląduje w folii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unguis 33 #57 Napisano 14 Kwietnia 2017 @Robcio96 Do tej pory korzystałem z serii Plasma i byłem zachwycony. Teraz kupiłem bezpośrednio Monarch. Czekam aż przyjdzie przesyłka. Jak tylko przyjdzie podzielę się wrażeniami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinadd 170 #58 Napisano 14 Kwietnia 2017 Notatka od Moderatora: marcinadd Z racji tego, że panuje tutaj spory nieporządek i wątek jest bardzo ogólny postanowiłem rozdzielić dyskusję. Kolejne pytania proszę zadawać w odpowiednich wątkach, a w razie potrzeby proszę tworzyć nowe. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach