Wczoraj kupiłem od przedstawiciela Play za rowniutkie 2 tys z dowodem zakupu z Play.Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
1 999 zł na OLX... To prawie jak G5 😃
słuchajcie czy obecnie w play wszystkie telefony są sprzedawane na tzw raty? tzn czy cena za urządzenie jest dołożona do rat za abonament i jest to wpisane na fakturze za telefon czy można kupić telefon z przedłużenia umowy za tzw gotówke?
W Play chyba tak.z tego co wiem to tylko w plusie i T-Mobile wprowadzili raty.Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
kwestia czasu jak reszta operatorów pójdzie tym samym tokiem myslenia. Chyba jednak lepiej kupić z normalnego sklepu
Nawet jeśli pójdą tym tokiem myślenia kiedyś to jeśli kupisz teraz lub przed wprowadzeniem takiej praktyki przez operatora nie będzie to dotyczyło twojego telefonu tylko wszystkich kupionych z dniem wprowadzenia wytycznych odnośnie blokowania imei.Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Hmm, mam dwie opcje - 2,1kzł srebrny i 2kzł czarny. Oba z Play, więc jeszcze chyba ryzyka blokady IMEI nie ma?
Na tą chwilę sieć T i + mogą zablokować telefon, ja będę swojego bral za 2100 zł z brand Orange. Jestem tylko ciekaw czy play czy Orange wypuszcza szybciej aktualizuje na lg.
Ja utargowałem tego srebrnego na 2k i od piątku jest u mnie. Aktualizacja jakaś przyleciała od razu po włączeniu.
1800zl można już czarnego dorwać. Naprawdę szybko tanieje ten LG? Sam zastanawiam się czy nie sprzedać op 3 i dorzucić kilka stowek do G6. Naprawdę jest taki kiepsko, że traci tak na wartości.?Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka
Na allegro jest kilka ofert nowych LGG6 za 2200 zł z fakturą VAT 23%. Polska dystrybucja bez simlocka. Sprzedawca ma same pozytywne komentarze. Myślicie że może tu coś być nie tak?
Wczoraj brałem za 2000 zł , fabrycznie nowego z FV (z Play).
OLX oczywiście.
Ja też zastanawiam się nad kupnem na Allegro nówki za niby 2200 zł ciekawi mnie jak to wygląda niby pozytywy są itd. Jest jeszcze niby tu https://bestcena.pl/telefony/lg-g6-h870-32gb-czarny?ref=ceneo
Co myslicie ??
uwaga na podrobki!
ciekawe skad maja te telefony po 2000 zl jak nawet w chinach ten model kosztuje od 700- 750 dolarow a gdzie zarobek polskich sprzedawcow?
tak cena poleciala niestety, podrobke odrazu by wychwycono przy aktualizacji softu np, a poki co chyba nie ma takich zgloszen 🙂
uwaga na podrobki! dodana zawartość ciekawe skad maja te telefony po 2000 zl jak nawet w chinach ten model kosztuje od 700- 750 dolarow a gdzie zarobek polskich sprzedawcow?
uwaga na podrobki! dodana zawartość
@hondacbr11 Kupowałem kiedyś w tym sklepie LG G3. Na pewno oryginał inie żaden refubrished. Cena też była bardzo atrakcjna. Jedyną wadą było to, że była to dystrybucja francuska i nie było polskiej instrukcji obsługi (tutaj akurat bardzo mały minus, ponieważ na stronie LG jest do pobrania wersja PL). Nie pamiętam dokładnie jak było z OTA - wrzuciłem od razu customa.
https://www.sferis.pl/szukaj?q=g6
Oferta Sferisa. Według strony LG jest to ich oficjalny partner. Jest jakiś haczyk którego ja nie widzę, czy G6 jest wreszcie dobrze wyceniona?
W sferisie możesz kupować na pewniaka.Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Na morele.net też taniocha
https://www.morele.net/smartfon-lg-g6-czarny-h870-bk-1222118/