Skocz do zawartości
Kapson6239

Problem z Omni dla Samsunga Galaxy S Advance

    Rekomendowane odpowiedzi

    Witam.

    Mam taki mały problem z Omni dla S Advance, ponieważ po instalacji Omni gdy rebootuję telefon, on włącza się i zawiesza na napisie Samsung Galaxy S Advance GT-I9070.

    Czym to może być spowodowane???

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    maxprzemo

    @Kapson6239

    Jeśli nie ma bootanimacji (animacji startowej) to nie wystartował kernel. 

    Nie miałeś błędów kompilacji ? Dobrze przeportowałeś device tree urządzenia ? Ogólnie to robisz Port czy jest to kompilacja ze źródeł ?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Nie ma bootanimacji i żadnych błędów nie było

     

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    maxprzemo

    @Kapson6239

    device tree urządzenia ?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x