fizik 1 #1 Napisano 27 Kwietnia 2017 Witam, mam nastepujący problem: galaxy a5 16, na GW, kupiony nowy we wrześniu 2016. gdy bateria spada poniżej 15% tel sam się wyłącza i nie mge go właczyć ponownie. dopiero jak podłącze na chwile ładowarkę (tel nie wykrywa jej) po przyciśnieciu power+volum + +volum- tel się włącza. zdarzyło mi się to 2x w ciągu kilkunastu dni. Jakieś porady? Dzieki z góry za zainteresowanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
locarnop 245 #2 Napisano 29 Kwietnia 2017 Parę ludzi tutaj spotkało się z szybkim rozładowywaniem telefonu od 10-15%. Telefonu nie możesz włączyć, bo jest po prostu rozładowany. Jednak po podłączeniu ładowarki powinna być reakcja, więc raczej masz coś nie tak albo z baterią albo ładowarką. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fizik 1 #3 Napisano 29 Kwietnia 2017 @locarnop dzisiaj była akualzacja moze to coś zmieni... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrian Warchoł 4 #4 Napisano 26 Lipca 2018 (edytowane) Czy telefon dalej się wył przy 5% baterii? Czy jakiś custom Rom to naprawia? Wysłane z mojego E2003 przy użyciu Tapatalka Edytowane 26 Lipca 2018 przez Gwozdek Połączyłem temat z innym, o podobnej problematyce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
harnax 21 #5 Napisano 28 Lipca 2018 U mnie sprawa wygląda jeszcze ciekawiej. Mam około 60% GPS+ Lte włączone + endomondo. Po godzinie mam czarny ekran... Podłączam pod ładowarkę i się okazuje, że bateria 0%. Jak na godzinę pracy uważam, że to przesada. Używam apki by sprawdzić stan baterii i na dziś dzień średnio bo 2000mha pokazuje. Macie pomysł jak temu zaradzić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
locarnop 245 #6 Napisano 28 Lipca 2018 @harnax Ile cykli ładowania baterii pokazuje ci aplikacja Phone Info ? Podczas tej godziny pracy, procenty spadają równo czy jest tak, że przy 10/20/30% się wyłącza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
harnax 21 #7 Napisano 28 Lipca 2018 @locarnop Cykl rozładowania baterii: 463 Jest tak, że 30% a za chwilę 15% i się wyłącza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Puniek 128 #8 Napisano 29 Lipca 2018 "Apki" oceniające pojemność baterii to prędzej zmierzą temperaturę w pupie niż zmierzą stan zużycia baterii. Moim zdaniem bateria jest do wymiany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrian Warchoł 4 #9 Napisano 31 Lipca 2018 Bateria do wymiany [mention=246995]locarnop[/mention] Cykl rozładowania baterii: 463 Jest tak, że 30% a za chwilę 15% i się wyłącza. Wysłane z mojego E2003 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chris_007 57 #10 Napisano 30 Listopada 2018 Ktoś odsyłał do serwisu ze względu na baterie? nie znalazłem takiej informacji. mi wyłącza się na 6-7% a ostatnie 15% leci w oczach. jak dla mnie bateria Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach