chato 196 #1 Napisano 6 Maja 2017 Czy ktoś już pokusił się o zakup DeX Station? Jestem bardzo ciekaw wrażeń. BTW: cena z oficjalnej dystrybucji nie zachęca (799 zł). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
voytekf 0 #2 Napisano 6 Maja 2017 Też jestem ciekaw. Zabawka fajna ale nie bardzo potrzebna jak ktoś już ma komputer. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
riot! 7 #3 Napisano 8 Maja 2017 Cena dla mnie skreśla to urządzenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MorningStar #4 Napisano 8 Maja 2017 Gdybym nie posiadał komputera, to zakupił bym bez zastanowienia. Mając 2 laptopy - całkowicie zbędne urządzenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B4Q 8 #5 Napisano 8 Maja 2017 Do tego i tak trzeba by kupować cały zestaw czyli klawiaturę, myszkę i monitor? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andre_NH 16 #6 Napisano 8 Maja 2017 w DeX nie masz w komplecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MorningStar #7 Napisano 8 Maja 2017 @B4Q tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B4Q 8 #8 Napisano 9 Maja 2017 Czyli 800zł sama stacja i z połowę tego reszta sprzętu. Ciekawe jak to rzeczywiście funkcjonuje bo za tyle spokojnie można kupić słabego laptopa a pewnie i tak więcej nam zaoferuje niż to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MorningStar #9 Napisano 9 Maja 2017 No to na pewno. Ta stacja robi z monitora i telefonu tablet obsługiwany myszka i klawiaturą. To samo można zrobić rzucając ekran poprzez Screen Mirroring na duży telewizor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andre_NH 16 #10 Napisano 9 Maja 2017 No nie jest to samo. DeX to komputer z Androidem (wyświetlanie kilku okien, menu Start, itp.), a Screen Mirroring to jak sama nazwa wskazuje jest odbiciem ekranu ze smartfona. Jest różnica. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach