Skocz do zawartości
adek89

Utknalem na logo nvidia

    Rekomendowane odpowiedzi

    adek89

    jak temacie mam taki problem ze mialem wygrany andek 7 i wgrałem twrp z 6ki. Wiec nie ruszalo. Później znalazłem twrp do andka 7 ono dzieła ale nie mogę załadować systemu :/ mogę wgrać Stock recovery ale ani systemu ani nic innego nie mogę wgrać przez polecenie fastboot...( mam win 8.1 stery sie niby wgraly ale w men urzadzen nvidi brak )  Bo pisze ze nie  znaleziono pliku czy jakoś tak mimo że plik jest tam gdzie adb. Jak wpisze adb devices to mam tylko zw lista urządzeń i tyle nic więc żadnych numerów. Mam win 8.1 Macie jakiś pomysł.? Do 13 chciałbym to zrobić. Chyba ze musze na Windowsa 7ka wracać?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    dzidexx

    Win 8x miał problemy ze sterownikami. Trzeba wyłączyć weryfikację "niepodpisanych cyfrowo...".

    Nie bardzo wiem jak udało ci się uwalić system i to, że możesz, wgrać stock recovery i nic innego.

    W innym wątku pytałeś i podałem ci gdzie możesz poczytać.

    Twrp 3.0x i 3.1x działa pod 7.

    @adek89

     

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x