Witam,
Właśnie zmieniłem tel na nowy a tym samym i soft. Wcześniej używałem symbiana w noki i teraz gdy zacząłem korzystać z androida brakuje mi kilku rzeczy z których tam używałem.
Być może nie ma tego tam w samym systemie ale można to doinstalować więc jeżeli ktoś mógłby mi wskazać nazwy aplikacji/modułów które spełniają te funkcję lub podał wskazówki gdzie to może leżeć w systemie to byłbym wdzięczny:)
W androidzie nie mogę znaleźć nigdzie czegoś takiego jak notatki O.o przyznam że jestem nowym userem tego systemu ale przetrząsnąłem wszystko co się dało (tak mi się wydaje) a i tak nie znalazłem tego co chciałem.
Chodzi mi tutaj o notatki w sensie coś jak "karteczki samoprzylepne" czy po prostu zwykły prosty edytorek tekstowy gdzie mogę sobie coś zanotować
Nie widzę również czegoś takiego jak manager plików, nie mam pojęcia jak dostać się do zawartości mojej karty czy jakiegoś pliku wrzuconego na tel.
Kolejna sprawa która wydaje mi się ważna to, to że nie mogę sprawdzić poziomu baterii - widzę tylko to co pokazuje mi się w oknie głównym lub podczas ładowania telefonu.
Problem też mam z organizerem, ustawianie przypominajek itp. ale to z tego co się orientuję to wystarczy się zalogować do googla i wówczas będę mieć dostęp do kalendarza na swoim koncie. (jeżeli się mylę to poprawcie minie:P)
Z góry dziękuję za pomoc.
Na koniec dodam ze tel mam dopiero od 2 dni i jestem jeszcze troszeczkę zielony, a dla ułatwienia jest to motorola milestone.
Pozdrawiam