witam!!
jestem nowym użytkownikiem ery g2 czyli htc hero, bawie sie nim od wczoraj i mam pare pytań:
1. czy kabel usb pasuje standardowy (znczy zauwazyłem ze da sie podłaczyć, ale ten kabelek od htc ma minimalnie inną budowę, i nie wiem czy nie uszkodzę stosując standardowy (mini usb czy jakoś tak)
2. jak dobrać sie do sms-ów zapisanych na karcie sim?? znaczy dostałem info ze mam zapelnioną pamięć sim, wyświetliły mi się dość przypadkowo otrzymane wiadomości, ale nie wiem jak się dobrać do np. wiadomości wysłanych zapisanych na karcie sim (po przeniesieniu z poprzedniego fonu nokia 6230i)
3/ czy jest jakiś podobny program do phonanalzr tylko po polsku?? a mzoę jego darade spolszczyć??
4. jak ustawić inny zegar na tapecie (taki cyfrowy jak czesto pokazują, a nie ten domyślny wskazówkowy ery??
5. hmm czy da sie żeby ekran obracal sie zawsze, a nie tylko na niektórych aplikacjach?? (zwłaszcza chodzi mi o to ze jak wczoraj konfigurowalem wifi, to kiedy pojawiła sie klawiatura zeby podać użytkownika i hasło to klawiatura nie dała sie obrócić, a niestety nie mam zbyt cienkich palcy (a moze da sie zastosować jakis rysik?? raczej watpie ale wole sie spytać).