razor93 witam, mam do was pytanie. czy da rade zrobic z G1 klawiaturke do PS3?? najchetniej przez BT ale ew. po kablu tez moze byc. jakby cos to tel bez roota i nie zamiarzam go robic narazie. czekam na propozycje
wneq powiem jedno : GRemote . Jednak nie jestem pewny czy to będzie działało .Po pierwsze z powodu braku roota , a drugie nie wiem czy GRemote działa z PS3..
razor93 aha. dzieki za odpowiedz. dzis sie postaram jeszcze sprawdzic. i pytanie. skad wziasc tego gremote?? Sent from my Era G1 using Tapatalk
gibki8 Gremote chyba nie zadziała bo trzeba zainstalować na docelowym urządzeniu z którym sie łączymy program tez od nich a z tego co wiem na PS3 gremote takie programu nie ma 😉 Ja też szukam jakiegoś programu który umożliwiłby połączenie G1 z PS3 jako pada (cos na wzór N900)
kolosm Witam Nieco odkopię kotleta:) Czy ktoś znalazł w ogóle jakiś sposób aby zrobić z jakiegokolwiek telefonu z androidem (np galaxy S) klawiaturę np po bluetooth do ps3? ogromnie by to ułatwiło komunikację, bo pisanie na padzie to jak drążenie chodników pod ziemią kilofem zamiast kombajnów...🙂 Pozdrawiam