Palladni Witam, szukałem, ale nie znalazłem - ktoś widział gdzieś skinery dla tego modelu? Mam zły nawyk trzymania telefonu w kieszeni z czym popadnie. O tyle o ile wczesniej mialem normalne telefony, to nie bardzo mi to przeszkadzało, to teraz gdy mam telefon z dotykowym (moj pierwszy), chcial bym nieco zadbac o jego stan ; ) Z góry dzięki!
pepe72 Witam, szukałem, ale nie znalazłem - ktoś widział gdzieś skinery dla tego modelu? Mam zły nawyk trzymania telefonu w kieszeni z czym popadnie. O tyle o ile wczesniej mialem normalne telefony, to nie bardzo mi to przeszkadzało, to teraz gdy mam telefon z dotykowym (moj pierwszy), chcial bym nieco zadbac o jego stan ; ) Z góry dzięki! Polecam ci alternatywnie kaburę.
neets na allegro ostatnio gosc sprzedawal czarne skiny siliconowe na spice. z tego co pamietam mial ich 20 a kupilo 2 osoby wiec moze jeszcze wystawi. sam bylem zainteresowany ale dla mnie niecale 50zl z wysylka za kawalek gumy to szukanie frajerow. zwlaszcza ze taki sam skin na ebay'u kosztuje kilka $.