Skocz do zawartości
aizzyyy

Nie łapie LTE na sofcie XEO, APN

    Rekomendowane odpowiedzi

    Witam.

    Miałem 5.0.1 brandowane od Orange gdyż na najnowszym 6.0 wyskakiwał mi alert wykryto wilgoć po włożeniu ładowarki, jednak niedawno wyszła nowa wersja 6.0 która nie miała już tego błędu, ale tylko XEO, bo orange jeszcze nie obrandował tej wersji (jak zawsze :D). I sedno problemu takie, że na 5.0.1 IDE miałem LTE, ale po zmianie na 6.0 XEO jest APN od Orange (próbowałem też ze strony ustaw swój telefon) łapie mi max 4G, i prosiłbym was o podanie jakiegoś APN które by działało na 6.0 i łapało LTE. Może ktoś z was ma brandowanego softa od orange i poda mi APN jakie tam jest. Z góry dzięki forumowicze ;) 

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    @aizzyyy Przecież 4G i LTE to to samo . Nie wiem czy na tym telefonie zadziała ale na innych modelach trzeba wejść w rekovery i uruchomić ponownie fona i się pokazuje LTE zamiast 4G

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x