Skocz do zawartości
BiiLii

Problem z zasiegiem po instalacji ROM na androidzie 7.0.

Rekomendowane odpowiedzi

BiiLii

Witam ostatnio znalazłem bardzo fajny ROM na androidzie 7.0 problem jest taki że po wgraniu wskaźnik zasięgu wskazuje zawsze połowę w ustawieniach w zakladce moc sygnału jest -255 (jednostki nie pamietam) a mieszkam w mieście normalnie był sygnał  -14 i full kresek inne romy 7.0 działały normalnie tylko ten jeden ma ten problem jest możliwość naprawy tego ?

Edytowane przez Camulos
korekta nazwy wątku

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
deus

@BiiLii

Niestety, ale customy mają to do siebie, że raz działa jedna rzecz lepiej raz inna gorzej a trzecia wcale. Skoro problem występuje wyraźnie na konkretnym romie, zalecam jego zmianę na taki, gdzie zasięg łapie się w normie.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
BiiLii

No dzwoni normalnie internet też działa bez zarzutu tylko razi mnie ta połowa zasięgu w sumie to mniej niż połowa

Próbowałem wgrać inny modem ale nie tu leży problem :/

Edytowane przez adagio
Nie cytuje się poprzedzonego postu wystarczy @up lub @wspomnij.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.