ormats Kupilem ladowarke samochodowa firmy htc. Ładowarka dziala tu problemu nie ma, zaczyna sie gdy chce sie kabelkiem od ladowarki podlaczyc z pc. Po podlaczniu kabla pod pc telefon sie tylko laduje i nie mam dostepu karty pamieci w telefonie( domyslne polaczenie w tel mam ustawione na naped dyskowy). Tak ma byc czy mam uszkodzony kabelek. Na kabelku ktory dostalem z telefonem wszystko dziala dobrze.
maax990 hehehe widze ze cos jest z kabelkami,mam np liquida kupilem ladowarke,sama bez kabla,podpinam kabelek od pc na ktorym liquid dziala i nic sie nie dzieje ladowarka nie laduje,sprawdzam miernikiem i wszystko jest ok,wiec cos musi byc z tymi kabelkami namieszane,wczoraj kupilem desire ale jeszcze nie sprawdzalem
krzysztof737 z tego co mówisz może wynikać, że w tym kablu nie ma linii danych, może są poprowadzone tylko linie zasilania, choć to by była dziwna oszczędność
Arut Dziwna, ale jednak dość często stosowana. Sprawdź miernikiem sobie (tzw. test diodowy 😉) czy jest połączenie i dowiesz się co z liniami.