Mozesz kolego poratowac mnie linkiem i instrukcją jak to zrobic? B.R. doktorT
//Krzysiec: Ja bym się dołączył do prośby 😉 A następnie ładnie wypunktował bym taki tutorial w FAQ 🙂 Takze jesli jest ktos kto umie opisac od deski do deski jak zrobic zmiane ROMu w Magicach 32B - bede niezmiernie wdzieczny w imieniu "władz" FORUM, a smiem twierdzic, że potem i wielu ludzi bedzie wdzięcznych z tutek "step by step" jak wgrac ROM do 32B 🙂
---------- Post dołączono o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------
Kurcze - w przeciwnienstwie do HTC na Windowsie - operacja zmiany romu w Androidach jest duzo bardziej skomplikowana. Wiecie na czym sie zatrzymałemi na 2h? Na głupim managerze plików. Musiałem sie zarejestrowac na Markecie, założyć konto na g-mailu, pobrac aplikacje... bo ni jak nie mogłem wyszukać zawartości karty pamieci, zeby odpalic pliki do ONE CLICK. Masakra. Przyłączam sie do prośby kolegi o szczegółowy tutorial wraz z linkami do plików. B.R. doktorT
---------- Post dołączono o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------
Aha. Morelocale2 na tej wersji softu którą mam w vodafonowskim Magicu nie oferuje polskiego tłumaczenia - jest N/A. Wiec tak czy inaczej trzeba zmienic ROM....
---------- Post dołączono o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------
Panowie... Moze ktos da jakis tutorial... leży mi ten vodafonowski wynalazek i kwitnie....