Krzysiek_PLL 10 #1 Napisano 25 Wrzesień 2017 Jak w temacie Nokia wróciła, specka fajna, cena atrakcyjna Słucham opinii użytkowników Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wlodarek1 11 #2 Napisano 1 Październik 2017 Moja opinia ; przeważają zalety nad wadami . Zalety ; fast charge ,[ładowarka 2A] , dobrze przemyślana standardowa apka foto . Nokia 6 jest cienka i ogólnie ładna . Obudowa jest aluminiowa a nie jakiś tam plastik ... Ma sporo pamięci wewnętrznej [ 32 GB] Czytnik linii papilarnych jest z przodu a nie z tyłu . Producent zapewnia o aktualizacji do androida O a potem nawet P . Do wad był zaliczył to że nie można w ogóle zdjąć tylnych plecków i brak diody powiadomień . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zelos156 2135 #3 Napisano 12 Październik 2017 Ma ktoś z was już nokie 8? Ja posiadam ale mam pytanie do użytkownika który też posiada. Chodzi mi dokładnie o pobieranie przez Wi Fi u mnie jakoś wolniej pobiera od poprzednika... But why? ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stormchaser 2 #4 Napisano 17 Listopad 2017 Nie zauważyłem spowolnienia, może jest nawet lepiej niż w Nexusie 5x. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alexypp Alexypp 0 #5 Napisano 17 Listopad 2017 Jak się przedstawia jakość połączeń w obie strony mikrofon i głośnik rozmów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konrad Barcewicz 1 #6 Napisano 20 Listopad 2017 Dnia 17.11.2017 o 21:30, Alexypp Alexypp napisał: Jak się przedstawia jakość połączeń w obie strony mikrofon i głośnik rozmów? Ja bardzo sobie chwale, jakość jest bardzo dobra. Dnia 12.10.2017 o 13:54, zelos156 napisał: Ma ktoś z was już nokie 8? Ja posiadam ale mam pytanie do użytkownika który też posiada. Chodzi mi dokładnie o pobieranie przez Wi Fi u mnie jakoś wolniej pobiera od poprzednika... But why? ;/ Posiadam Nokie8 od 14.X a od 27.X biorę udział w becie androida8 i nie zauważyłem żeby pobierała wolniej na wifi. Z jaką prędkością Ci pobiera pliki? Dnia 25.09.2017 o 21:15, Krzysiek_PLL napisał: Jak w temacie Nokia wróciła, specka fajna, cena atrakcyjna Słucham opinii użytkowników Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ja jestem bardzo zadowolony, ale jak każdy są plusy i minusy. +/- piękna aluminiowa obudowa zabezpiecza skutecznie NFC przed kradzieżą zbliżeniową kasy z konta, ale trzeba się w sklepie nagimnastykować aby zapłacić (nfc łapie jakoś pod kątem 90' do terminala) - czytnik linii papilarnych mógłby działać szybciej... - Przy korzystaniu z Nokii jako z PC (ekran wysłany na monitor chromecastem, dźwięk z JBL charge 2, mysz i klawiatura Dell bluetooth) klawiatura działała wolno bądź nie działała, zależnie od jej humoru + nawigacja HereWeGo + Yanosik + Spotify(bt do radia) + Toeqe (bt - ELM327) bez najmniejszych problemów - przejechałem tak około 1000 km, obudowa ani razu nie była ciepła + po przekroczeniu pakietu szybkiego internetu w operatora PLAY internet zwalnia do 1mbps - strony wciąż działają płynnie, nie ma problemu z ładowaniem ich, filmiki na YT do 720p nie zacinają, 1080p potrafi przycinać. Użytkowane we Wrocławiu - duża ilość BTS'ów mogła pomóc Czy macie jakieś pomysły na testy bądź wykorzystanie smartfona? - zamierzam jeszcze sprawdzić dysk zewnętrzny podłączony do OTG, pendrive 64gb działa i nie jest wyzwaniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zelos156 2135 #7 Napisano 20 Listopad 2017 Ja jestem bardzo zadowolony, ale jak każdy są plusy i minusy. +/- piękna aluminiowa obudowa zabezpiecza skutecznie NFC przed kradzieżą zbliżeniową kasy z konta, ale trzeba się w sklepie nagimnastykować aby zapłacić (nfc łapie jakoś pod kątem 90' do terminala) - czytnik linii papilarnych mógłby działać szybciej... - Przy korzystaniu z Nokii jako z PC (ekran wysłany na monitor chromecastem, dźwięk z JBL charge 2, mysz i klawiatura Dell bluetooth) klawiatura działała wolno bądź nie działała, zależnie od jej humoru + nawigacja HereWeGo + Yanosik + Spotify(bt do radia) + Toeqe (bt - ELM327) bez najmniejszych problemów - przejechałem tak około 1000 km, obudowa ani razu nie była ciepła + po przekroczeniu pakietu szybkiego internetu w operatora PLAY internet zwalnia do 1mbps - strony wciąż działają płynnie, nie ma problemu z ładowaniem ich, filmiki na YT do 720p nie zacinają, 1080p potrafi przycinać. Użytkowane we Wrocławiu - duża ilość BTS'ów mogła pomóc Czy macie jakieś pomysły na testy bądź wykorzystanie smartfona? - zamierzam jeszcze sprawdzić dysk zewnętrzny podłączony do OTG, pendrive 64gb działa i nie jest wyzwaniem Już doszedłem do tego. To problem był po stronie wi fi. Niestety mój telefon umarł leży w serwisie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konrad Barcewicz 1 #8 Napisano 20 Listopad 2017 45 minut temu, zelos156 napisał: Godzinę temu, Konrad Barcewicz napisał: Ja jestem bardzo zadowolony, ale jak każdy są plusy i minusy. +/- piękna aluminiowa obudowa zabezpiecza skutecznie NFC przed kradzieżą zbliżeniową kasy z konta, ale trzeba się w sklepie nagimnastykować aby zapłacić (nfc łapie jakoś pod kątem 90' do terminala) - czytnik linii papilarnych mógłby działać szybciej... - Przy korzystaniu z Nokii jako z PC (ekran wysłany na monitor chromecastem, dźwięk z JBL charge 2, mysz i klawiatura Dell bluetooth) klawiatura działała wolno bądź nie działała, zależnie od jej humoru + nawigacja HereWeGo + Yanosik + Spotify(bt do radia) + Toeqe (bt - ELM327) bez najmniejszych problemów - przejechałem tak około 1000 km, obudowa ani razu nie była ciepła + po przekroczeniu pakietu szybkiego internetu w operatora PLAY internet zwalnia do 1mbps - strony wciąż działają płynnie, nie ma problemu z ładowaniem ich, filmiki na YT do 720p nie zacinają, 1080p potrafi przycinać. Użytkowane we Wrocławiu - duża ilość BTS'ów mogła pomóc Czy macie jakieś pomysły na testy bądź wykorzystanie smartfona? - zamierzam jeszcze sprawdzić dysk zewnętrzny podłączony do OTG, pendrive 64gb działa i nie jest wyzwaniem Pokaż więcej Już doszedłem do tego. To problem był po stronie wi fi. Niestety mój telefon umarł leży w serwisie Uuu... współczuje. Proszę, daj znać jak telefon wróci z serwisu. Jestem ciekaw jak on u nas działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zelos156 2135 #9 Napisano 20 Listopad 2017 Wymiana aparatu, wymiana całej odbudowy Plus guma od nadajników. No solidnie strzelił o ziemię. Całe szczęście gwarancja+ była wykupiona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santi100 125 #10 Napisano 20 Listopad 2017 Ile oni będą Ci go naprawiać, czekają jak części z Chin przyjadą? Mi A1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach