mike91 3 #11 Napisano 25 Listopad 2017 piękna aluminiowa obudowa zabezpiecza skutecznie NFC przed kradzieżą zbliżeniową kasy z konta, ale trzeba się w sklepie nagimnastykować aby zapłacić (nfc łapie jakoś pod kątem 90' do terminala) W jakim sensie pod kątem 90 stopni? Górą, dołem, czy bokiem do terminala? Bo mi się jeszcze nie udało - telefon zauważa że przykładam go do terminala, ale terminal nie reaguje :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konrad Barcewicz 1 #12 Napisano 27 Listopad 2017 Górą do terminala, tam gdzie mamy tą gumową wstawkę na anteny. Znacznie lepiej działa android pay niż aktywacja płatności kartą w aplikacji banku. Nie wiem z czego to wynika ale u mnie tak jest. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mike91 3 #13 Napisano 27 Listopad 2017 Górą do terminala, tam gdzie mamy tą gumową wstawkę na anteny. Znacznie lepiej działa android pay niż aktywacja płatności kartą w aplikacji banku. Nie wiem z czego to wynika ale u mnie tak jest. Dzięki, faktycznie jak się przyłoży ta plastikową częścią pod pewnym kątem działa bez problemu. U mnie też z bankową aplikacją. W sumie nawet wygodniejsze jest takie ułożenie, zwłaszcza na terminalach z "półką" na kartę między ekranem i klawiaturą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konrad Barcewicz 1 #14 Napisano 27 Listopad 2017 No to cieszę się, że pomogłem. Próbował może ktoś podłączyć klawiaturę, mysz i głośnik bt? Mi w takim układzie klawiatura odmawiała posłuszeństwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alexypp Alexypp 0 #15 Napisano 6 Grudzień 2017 Stałem się posiadaczem Nokii 8 i to był dobry wybór. Szybkość jest genialna. Jakość z głośników rewelacyjna. Zasięg zauważalnie lepszy niż w moim poprzedniku. Jedyny mankament to brak wymiennej w prosty sposób baterii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
excelencja 58 #16 Napisano 6 Grudzień 2017 zależy z czego się przesiadłes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konrad Barcewicz 1 #17 Napisano 6 Grudzień 2017 W ogóle czas pracy na baterii jest słaby :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mike91 3 #18 Napisano 6 Grudzień 2017 W ogóle czas pracy na baterii jest słaby :/Ja nie narzekam - bez problemu wyciągam 5-6h SOT dziennie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alexypp Alexypp 0 #19 Napisano 8 Grudzień 2017 Przesiadłem się z LG K10 którego nie sprzedam ze względu na wymienną baterię No można wyciągnąć przy włączonym LTE i Hangouts w tle jakoś ponad dobę na Nokii 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alexypp Alexypp 0 #20 Napisano 19 Grudzień 2017 Nokia 8 dostała właśnie poprawkę zabezpieczeń z grudnia 2017 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach