pietrekxd 15 #11 Napisano 16 Listopada 2017 Ja mam etui alcantara + szkło od 3mk i wszystko idealnie pasuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pxpxpx 0 #12 Napisano 20 Listopada 2017 Up #pietrekxd Na plecy tez brales folie od 3mk czy tylko etui + na przod szklo? Kto jeszcze znalazl idealne polaczenie szkla (obligatoryjnie) + etui? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pietrekxd 15 #13 Napisano 24 Listopada 2017 @up Tylko szkło i etui. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majkel_ 0 #14 Napisano 6 Grudnia 2017 Do szerszego grona użytkowników: które szkło i które etui polecacie? Coś cena/jakość? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pxpxpx 0 #15 Napisano 6 Grudnia 2017 Ja mam takie combo -> na plecy folia 3mk + na telefon etui alcantara Samsunga + przód (klejone w kolejności plecy -> etui -> przód) szkło 3mk. Szklo wtedy ładnie przylegał bo folia na plecach lekko wysuwa wyświetlacz do przodu w etui. Szkło było klejone na samym końcu, dopasowane do etui + zgrzane (w punkcie 3mk). Jedyne co to pasek powiadomień czasem nie wysuwa się , ale nie wiem czy to przez to czy nie, reszta ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Norek89 0 #16 Napisano 19 Stycznia 2018 Ja mam Neo Hybrid Spigena razem ze szkłem Whitestone i jest elegancko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stromba 10 #17 Napisano 19 Stycznia 2018 33 minuty temu, Norek89 napisał: Ja mam Neo Hybrid Spigena razem ze szkłem Whitestone i jest elegancko Mam Identyczne połączenie i również jestem zadowolony (Chociaż wyczytałem na forum że nie którzy narzekają na śliskie etui Spigena to mi to nie przeszkadza i osobiście nie wydaje się mocno śliskie.) Na końcówce mojego filmiku z sygnatury można zobaczyć jak wygląda te połączenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p-opala 1 #18 Napisano 2 Lutego 2018 A czy ma lub zna ktoś z was pasujące do etui Ringke onyx lub Ringke air szkło full gllue? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mimuszek 23 #19 Napisano 3 Lutego 2018 22 godziny temu, p-opala napisał: ingke air szkło full gllue? tak , mam air prism i whitestone dome mam też alcantare i baseusa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damisss 17 #20 Napisano 4 Lutego 2018 tak , mam air prism i whitestone dome mam też alcantare i baseusaRozumiem że Prism nie podważa szkła? jutro właśnie będę zamawiał szkło Whitestone i myślałem właśnie o tym etui albo Neo Hybrid ale ono znowu za bardzo powieksza telefon :/ Mogłbyś podrzuvić jakieś foto jak wygląda taki zestaw chodzi mi o odstępy etui do szkła Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach