Muzykant 16 #181 Napisano 8 Maja 2018 (edytowane) 17 godzin temu, sos3n napisał: Co mnie niepokoi, to fakt, iż kod źródłowy Oreo dla modeli 871 i 873 już od dawna jest udostępniony na stronie LG:http://opensource.lge.com/osSch/list?types=ALL&search=oreo A dopiero stosunkowo niedawno dostały one aktualizację (873 chyba dopiero dzisiaj). Dla 870 od dawna nic. Z drugiej strony, Jarek Bukowski na Twitterze powiedział, że testują i o ile nic się nie skasztani, to kwestia dni... Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Troche mu nie wierzę ale fajnie ze znowu zaczął odpowiadać na moje tweety Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Edytowane 9 Maja 2018 przez lasica Usunięto niepotrzebny fragment, odnoszący się do ukrytego postu. 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lasica 317 #182 Napisano 9 Maja 2018 Notatka od Moderatora: lasica Znowu zaczynają się narzekania na LG i porównania do Samsunga. Proszę o trzymanie się tematu. Piszemy co wiemy na temat Oreo dla G6. Tylko tyle i aż tyle. 1 3 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbmb 4 #183 Napisano 9 Maja 2018 Krótkie info,w sumie niewiele wnoszące do tematu,ale... 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HSRP 35 #184 Napisano 9 Maja 2018 Ta powiadomią Pana za pomocą systemu aktualizacji w telefonie. Reasumując bedzie jak będzie ale my nic nie wiemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szumy 14 #185 Napisano 12 Maja 2018 W Kanadzie już udostępniony Oreo Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinb24 278 #186 Napisano 12 Maja 2018 Tak ale tam jest inny model g6.Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mattaj86 542 #187 Napisano 12 Maja 2018 Na facebooku pisali ze pracują nad aktualizacją dla g6 ktora ma wniesc kilka nowości z v30 i g7. Ciekawe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ropec 1 #188 Napisano 12 Maja 2018 6 minut temu, mattaj86 napisał: Na facebooku pisali ze pracują nad aktualizacją dla g6 ktora ma wniesc kilka nowości z v30 i g7. Ciekawe... Tak i podobno ma być przed Oreo, tak pisali na fb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinb24 278 #189 Napisano 13 Maja 2018 Dwa ostatnie posty to spekulacje wyssane z palca... Nie lg nie zrobi aktualizacji przed oreo z funkcjami AI bo to nie ekonomiczne. Teraz czekamy az skoncza testy a czas maja do konca maja bo oficjalne info bylo ze w pierwszej polowie 2018 bedzie aktualizacja i jak widac tego sie trzymaja.Bukowski to produkt manager w LG i nie moze klamac... "nie wierze mu" wobec czego czekamy na oreo ktore bedzie na dniach jak nic nie wypadnie.Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tsc 21 #190 Napisano 13 Maja 2018 Oficjalne info mówi, że w drugim kwartale, a ten kończy się 30 czerwca.Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach