witam,
1. jak się przedstawia ilość ram`u do codziennego użytku, chodzi o zapełnienie pamięci programami i widgetami uruchomionymi stale i w tle. Ile można obciążyć i załadować widgetów do wyraźnego spowolnienia?? Słyszałem że motkę można przymulić i system zamyka czasem widgety żeby uwolnić pamięć. W jakich sytuacjach?
załóżmy że mam trochę tych widgetów (nie na max- średnio) i uruchomie 2 wieksze aplikacje typu Nawigacja + coś jeszcze, lub przeglądarka i odtwarzacz muzyki, dalej jak się zachowa jak wrzuci się 4 wieksze aplikacje itp. Albo 1 gra i dużo widgetów... itp..
Wszystko oczywiście po oficjalnym update do 2.1 bez modyfikacji, uruchomionym live wallpaper, widgetach normalnych dla motki (ok.5-7 sztuk) , uruchomionym helix launher2 (czy jakos tak) itp...
2. Jak się ma kwestia Bugów, czy są uciążliwe i jak bardzo istotne. Z tego co wiem są 2 bugi, jeden z diodą aparatu przy niskim poziomie baterii (zarzadzanie energia) i drugi to z wybudzaniem telefonu z trybu uśpienia jakąś aplikacją typu budzik itp..
co na ten temat powiedzą obserwatorzy i użytkownicy Milestona. (bede wdzęczny za info)