Skocz do zawartości
zorba134

Nokia 6 Aktualizacja Systemu

    Rekomendowane odpowiedzi

    awygo

    @wlodarek1 a ja mam właśnie odmienne zdanie. Wydaje mi się, że jest lepiej.

     

    Spoiler

    Screenshot_20180115-184320.thumb.png.8f2263daebb59a128445e1ea4843ddef.png

     

    Edytowane przez awygo

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    U mnie zniknęły po aktualizacji do bety 8 te kropki przy ikonach oznaczające jakieś powiadomienia .

    Czy to u wszystkich tak jest ?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    U mnie kropki są

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    gorbi13

    U mnie też kropki są

    Wysłane z mojego TA-1033 przy użyciu Tapatalka

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jest jeszcze taka sprawa ; nie mogę teraz na 8-ce beta znaleźć opcji ustawiania  : po ilu minutach ma powracać  blokada ekranu .

    Na andku 7.1.2 bez kłopotu znajdowałem to ustawienie i ustawiałem na największą ilość minut czyli chyba 30 .

    A teraz nie mogę tego znaleźć ....

    Dziś doszedł jeszcze 1 problem ; nie chce mi się włączyć WIFI  ...

    Dotykanie ikonki wifi nic nie daje  ....

    Do tej pory nie miałem takiego problemu .....

    Transmisja danych komórkowych cały czas działa prawidłowo ....

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    awygo
    29 minut temu, wlodarek1 napisał:

    nie mogę teraz na 8-ce beta znaleźć opcji ustawiania  : po ilu minutach ma powracać  blokada ekranu

    Jeśli chodzi Ci o uśpienie: Menu > Wyświetlacz > Zaawansowane.

    Co do WiFi: u mnie działa prawidłowo.

    Edytowane przez awygo

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Dzięki awygo , już ustawiłem ...

    Ale Wifi nadal włączyć się nie chce ....

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    awygo
    19 minut temu, wlodarek1 napisał:

    Wifi nadal włączyć się nie chce

    Włączasz przez ikonę na pasku przełączników, czy z "Menu > Sieć i internet"?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Próbowałem i tak i tak  i nic nie pomagało . .

    Zrobiłem więc downgrade andka z powrotem do stabilnego 7,1.2 .

    Wifi zadziałało od razu przy pierwszym uruchomieniu stabilnego andka 7.1.2

    Powróciły też kropki przi ikonach ...

    Poczekam teraz na ostateczne , stabilne wydanie andka 8 oreo do naszej nokii 6 ....

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    awygo

    @wlodarek1 czy podczas downgrade rzeczywiście skasował wszystkie dane? Musiałeś konfigurować telefon od nowa?

    Edytowane przez awygo

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x