mtsz15 Witam, mam problem z kolorem mojego HERO. Nie jest biały tylko ciemno-biały(już prawie szary). Jak i czym mogę go wyczyścić, aby nic nie zepsuć?
[usunięty] Wez jakas delikatna szmatke i jakis lyn do mycia naczyn... obojetnie co bylo go umyc.. wy macie problemy...masakra;/ metoda prob i bledow, cos umyje to bedziesz wiedzial czym
mtsz15 Ta ,,CZYMŚ'', gorzej jak to coś zniszczy lakier;) Tak zwany ,,Ludwik'' + delikatna szmatka pomoże?🙂
mtsz15 W domu za bardzo nic nie mam, oprócz płynów do okien, naczyń, mebli, podłóg. Jakieś konkretne nazwy, które ktoś testował?
mtsz15 Pytam na serio. Wiem, że nie jest to ogromny problem, ale chciałbym aby z moim pierwszym androidem było WSZYSTKO O.K. Mogę prosić o konkretne nazwy płynów, które nie zniszczą powierzchni, ale ją wyczyszczą? Sent from my Hero using Tapatalk
picion Kup jakiś środek do czyszczenia monitorów LCD - będzie ok. Do plastiku bardzo dobra jest benzyna ekstrakcyjna, ale do elektroniki zdecydowanie jej nie polecam. Sent from my ERA G2 Touch using Tapatalk
mtsz15 No to doradziles z ta benzyna.😛 Myl ktos w ogole kiedys obudowe HERO? Prosze o sprawdzony srodek, ktory nic nie zniszczy;) Sent from my Hero using Tapatalk
mtsz15 Hah serio? A testowales i na bank jest sprawdzone, nic nie zniszczy, itp? Sent from my Hero using Tapatalk
[usunięty] no ludzie !!! pasta do zebów , benzyna !!!! Pasta do zebow ma wlasciwosci scierne . Sprawdz równiez spirytusem. Kup pianke do czysczenia tworzyw w areozolu . Takie akcesoria na stoiskach komputerowych w marketach. Delikatna szmatka i powinno pomoc.
Razzielos Próbowałem: wody z mydłem, płynu do mycia naczyń, pasty do zębów i spirytusu i nic nie wyczyściło mojego Hero 🙁 Jedynie zszedł ślad po długopisie ale zostały takie lekko czerwone plamy na krawędziach
manner mój hero złapał plamy od skórzanej kabury -- NIC KOMPLETNIE nie pomogło. za to serwis wymienił mi obudowę w ramach gwarancji.
Razzielos mój hero złapał plamy od skórzanej kabury -- NIC KOMPLETNIE nie pomogło. za to serwis wymienił mi obudowę w ramach gwarancji. Oddałeś zabrudzenia na gwarancję ?
[usunięty] Ja polecam rozcieńczony cif w wodzie jakoś nie pozbył mi koloru z G1 więc powinno zadziałać , a co do wyświetlacza to faktycznie najlepszą rzeczą będzie środek do monitorów albo pasta do wyświetlaczy w komórkach - do kupienia w sklepach z telefonami.