Skocz do zawartości
mmoni

stare logowanie - jak usunąć powiadomienie

    Rekomendowane odpowiedzi

    mmoni

    Nie wiem, gdzie zadać to pytanie, bo jest to kwestia chyba nie konkretnego urządzenia, a konta Google. Co jakiś czas na tablecie wyświetla mi się stary alert "ktoś zalogował się na twoje konto" z sierpnia, gdy na wakacjach u rodziców korzystałam z ich komputera. Kiedy klikam na powiadomienie, przekierowuje mnie do strony 404. Zdarza się to na ogół po restarcie tabletu, chociaż nie tylko. Nie jest to jakiś wielki problem, ale trochę mnie irytuje. Jak można to usunąć? (Dla porządku tablet Samsung SM-T110, Android 4.2.2). Na moich innych urządzeniach podpiętych pod to konto problem nie występuje.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x