Gabrielx Witam. Mam port romu Legend. Niestety ale chyba włączyły mi się wiadomości sieciowe i otrzymuję sms o różnej treści - m.in. anonanse erotyczne/towarzyskie. Jak tego się pozbyć. Sieć Era.
gibki8 miałem to samo na romie z sense na andku 1.5 i z tego co dobrze pamiętam to w menu/ustawienia/wireless & network i gdzieś w dwóch ostatnich zakładkach było do wyłączania powiadomień sieciowych czy coś w tym stylu ale dokładnie ci nie powiem bo nie pamiętam. Musisz grzebać ja to całkiem przypadkowo znalazłem. Jak nie znajdziesz w ustawieniach to spróbuj w wiadomości/menu.ustawienia może tam cos znajdziesz 😉
konrad_h u mnie w Desire HD bylo dokładnie to samo i udało mi się z tym uporać ;] 1. Wchodzimy w wiadomości >menu >ustawienia > Wiadomości tekstowe (sms) >Centrum serwisowe >+48602951111 2.Ustawienia >sieci komórkowe > Tryb sieci> Tylko GSM 3.Restart telefonu U mnie to załatwiło sprawę ;]
Youleck W romach z sense tak jest i będzie. Niestety sam się z tym męczyłem 2 dni i nic nie wyszło. Nie trać na to czasu. Jedyna opcja to stałe połącznie 3G. pozdrawiam,
kowal_001 w desire z jest mozliwosc wyłaczenia tego w ustawieniach. (ustawienia-połączenia-komunikaty sieci czy jakos tak. Poszukaj, moze bedzie 😛