Adrianeo1 Witam mam taki denerwujacy problem mianowicie na poczatku uzytkowania telefonu wiadomosc sms zapisywaly sie normalnie tzn. moja wiadomosc potem wiadomosc odebrana i tak caly czas czyli byly te wiadomosci przeplatane miedzy soba a moj problem polega na tym ze od jakis dwoch dni moje sms zapisuja sie osobno i wiadomosci odebrane osobno tzn. gorna czesc watku zajmuja tylko moje sms potem jest przerwa i sa tylko sms odebrane. Czy ktos wie jak moge powrocic do starej formy?sms-ow przeplatanych. Sent from my HTC Magic using Tapatalk
GonzoG1 Sprawdź dokładnie daty SMS'ów - są sortowane po czasie, to nie po kolejności odpowiedzi... Możliwe, że źle są datowane, albo masz złą datę. (SMS przychodzący ma zazwyczaj datę z sieci, a nie z telefonu)
Sykes Dodam ze mam identyczny problem. Godziny wyslania roznia sie od godzin odbioru. Osobiscie nie rozwiazalem tego problemu, ale wiem ze tu chodzi o strefy czasowe.
Adrianeo1 ja już rozwiązałem miałem w telefonie ustawioną datę na 2009 rok przestawienie daty rozwiązało problem.