Skocz do zawartości
maslak92

[PROJEKT ZAMKNIĘTY] Phoenix v1.27

    Rekomendowane odpowiedzi

    scwz

    2.3.5 xxki3 ładnie lata Quadrant na speedmod s2-k2-13 pokazywał przeważnie koło 3800 na void.delta mam 4666

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Można wgrać na najnowszą wersję CRRevolution?

    Telepatycznie nabazgrane przy użyciu SGS vol. II

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Tak można

    Wysłano z GT-I9100 z użyciem Tapatalk

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Mam pytanko czy jest mozliwosc ze przez wgranie tego karnela mogla sie pogorszyc jakosc dzwonkow ???

    Bo mam wrazenie ze jak ktos dzwoni to dzwiek jest jakis przytlumiony nie jest czysty >:(

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    raftik

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Ja mam to samo. Stoi na "Samsung Galaxy SII" i nic się nie dzieje. Nie chce ruszyć. Chyba też będę musiał stawiać system na nowo.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    To dziwne...Ludzie na XDA pisali, że działa, Sam specjalnie wgrałem na odexed ki4 aby sprawdzić - działa. Cóż usunę to z pierwszego postu i pozostawię jedynie wersje deodexed.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Fenek

    Koledzy wrzuciłem przez CWM ten mod do BLN ale nadal mi to nie działa. Ani przy sms ani przy połączeniu. Testowałem BLN i free i pro. Gdy robię test spod BLN to ładnie przyciski świeca na wyłączonym ekranie. Ale gdy już przyjdzie jakiś sms albo połączenie to już to nie działa. Miał może ktoś podobnie?

    TAPATALKNIETO...

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Płynność przy przesuwaniu ekranów jest jak dla mnie minimalnie gorsza, ale za to aplikacje otwierają się zauważalnie szybciej.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Janu

    Jeśli komuś tak jak mi przy próbie pobrania modułów wywala błąd wget: not found. To wystarczy ściągnąć wget (stąd ) i skopiować go do /system/xbin/ lub innego folderu, który jest uwzględniony w zmiennej PATH. Po tym wszystko powinno działać ;)

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x