komar77 Witam jak ustawić w telefonie Samsung j5 2017 żeby była informacja świetlną na telefonie np. Po nie odebranym połączeniu lub ze jest nie odczytana wiadomość.
wolty Informacja świetlna? W sensie że dioda powiadomień daje sygnał czy na ekranie że wyskakuje? Pierwsza opcja to Dostępność - Słuch - Powiadomienie świetlne a druga to chyba Dostępność - Przypomnienie o powiadomieniach.
tomaszj2 pobierasz 2 programiki instalujesz i masz powiadomienia świetlne (dioda) co około 1 minuty tutaj więcej danych https://forum.android.com.pl/topic/298964--dioda-z-przodu-informuje-o-po%C5%82%C4%85czeniach-sms-itp?do=embe/
zulu88 O ile mnie pamięć nie myli, to ten telefon nie posiada diody powiadomień czyli będzie raczej trudno ją ustawić [emoji6].
tomaszj2 nie wprowadzaj człowieka w błąd - dioda używana jest od Aparatu foto i spełnia swoje zadanie - używam tego rozwiązania i wszystko działa jak powinno
zulu88 Czy ty zastanawiasz się czasem o czym piszesz? Nikogo nie wprowadzam w błąd tylko piszę jak jest. A jest tak, że ten model telefonu NIE MA diody powiadomień. Dioda doświetlająca pod aparatem, to jednak nie to samo chociaż można ją wykorzystywać w ten sposób.
tomaszj2 klepiesz posty po to by klepać - masz ten telefon ? wiesz gdzie jest dioda od aparatu foto do robienia Selfie ? zaglądałeś do tematu co podałem ? wydaje mi się że NIE
xperiagosc @up, ale on ma rację jakby nie było. W j5 (15) diody powiadomień nie ma. Owszem, można ją zastąpić diodą od aparatu przedniego, ale to jest inna dioda.Tapatalk | Huawei P10