Ja już wczoraj reset fabryczny komórki przeprowadziłem nie było tak strasznie, ale trzeba tylko pamiętać żeby sobie zrobić synchronizację na kompie za pomocą HTC Sync wszystkie kontakty można dzięki temu wgrać sobie z powrotem z kompa na telefon.
---------- Post dołączono o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ----------
Prawie nic już nie mogę instalować, ciągły komunikat, że za mało pamięci. Odinstalowywanie aplikacji Task Managerem nie pomaga. Nie pomaga też CacheMate, po użyciu którego zyskałem bodajże cały 1 MB. Mam w telefonie Modaco 2,9 Core. Jakie mam opcje? Nie chce robić fabrycznego resetu, nie mam pojęcia jak instalować aplikacje na karcie SD (czytałem na ten temat, ale to dla mnie magia). W jaki sposób usunąć to gó**o, które mi zżera pamięć?
Moim zdaniem tylko reset fabryczny pozostaje, za dużo śmieci zostało w pamięci wewnętrznej. Zgadzam się z Tobą, że jeżeli chodzi o instalację aplikacji na SD to trzeba mieć pojęcie.
---------- Post dołączono o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ----------
Task manager tylko wyłącza program a nie usuwa go z telefonu. Programy możesz usuwać np. poprzez market albo ustawienia/aplikacje
Task Manager posiada opcję uninstall!!!