Skocz do zawartości
Yami Liu

XPERIA NEO V - po przywróceniu ustawień fabrycznych - komunikat "WYSTĄPIŁ BŁĄD SERWERA

    Rekomendowane odpowiedzi

    Witam mam problem z SE XPERIA NEO V mianowicie telefon sprawny po przywróceniu ustawień fabrycznych(zaznaczam że bez karty SD) standardowa procedura to instalacja konfiguracji operatora(zrobione) android standard fabryczny czyli 2.3 z hakiem wyszukuje aktualizacje w ustawieniach sam z siebie telefon nowszej wersji nie znajduje więc okej, przyjmuje do wiadomości więc dalej wypadało by się zalogować w Google play a dokładnie to jeszcze na android market. I tu zaczynają się schody. Najpierw próbowałem na istniejące już konto później na nowo założone i w obu wypadkach ten sam komunikat "WYSTĄPIŁ BŁĄD SERWERA. I tu moje pytanie co mogę z tym zrobić? Próbowałem ściągnąć bezpośrednio na telefonie starsza wersję Google play mniemam że mogło by to się sprawdzić ale bez karty SD nawet obrazka nie chce pobrać. Moze ktoś coś kmini jak sobie z tym poradzić. Z gry dziena za konstruktywne wypowiedzi. 

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Flashtool, i wgrać ręcznie andka 4.0.4.

    SM-J500FN + Tapatalk

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.