rafiki Brakuje mi jednego programu z galaxyhero a mianowicie programiku do stawiania hotspota w komórce to była taka zielona ikonka .Jak możecie mi pomóc co to była za aplikacja bym był wdzięczny .
Kofi Zrobiłem ten sofcik jest super ,bateria mi trzyma 4 dni oczywiście usprawniłem go dodatkowymi programami z market lecz brakuje mi jednego programu z galaxyhero a mianowicie programiku do stawiania chospota w komórce to była taka zielona ikonka .Jak możecie mi pomóc co to była za aplikacja bym był wdzięczny . Barnacle WiFi Tether z Marketu 🙂 Na Andku 1.6 dobrze sie sprawuje 🙂
rafiki Odpowiem na ten post bo musze dlatego ze myslalem ze zakonczony zostanie problem ale jednak nie, bo ten program nie pyta sie czy moze dany mac adres polaczc a oto mi chodzi . po prostu nie chce aby inni z tego lacza krzystali .ogólnie to nie ten program co w galaxyhero . czekam na dalsze propozycje.
Kofi Odpowiem na ten post bo musze dlatego ze myslalem ze zakonczony zostanie problem ale jednak nie, bo ten program nie pyta sie czy moze dany mac adres polaczc a oto mi chodzi . po prostu nie chce aby inni z tego lacza krzystali .ogólnie to nie ten program co w galaxyhero . czekam na dalsze propozycje. W ustawieniach [settings] masz coś takiego jak Wireless Security 🙂 Wybierasz WEP Enabled, wpisujesz klucz i po sprawie! Zreszta ze strony http://code.google.com/p/android-wifi-tether/ mozesz sobie sciagnac ten sam program ktory byl w Galaxo 1.1
rafiki Na tym 1 jak i 2 programie komputer sie nie moze połączyć czyżby czegoś brakowało w telefonie bo wifi odbiera bez problemu internet z ho-spota ale jeżeli chce udostępnić przez wifi internet z komórki to laptop nie możne się połączyć.
ms93 Dziala komus tethering na Galaxo 1.6.3.1? Na Androidzie 1.5 dzialalo mi bez problemu, teraz nie chce. Siec jest, komputer niby sie laczy, ale nie dostaje IP, jak mu przypisze recznie, to pakiety nie docieraja. Wiecie moze w czym problem? Dziala to w ogole na jakims ROMie z Androidem 1.6?
puchaty Nie ma i poki co nie bedzie jakiegokolwiek tetheringu w galaxo z serii 1.6.3.x Podziękujcie samsungowi który nawet sterowniki do wifi modyfikuje 😛 (czytaj nie są tak jak od broadcoma czyli producenta ale przerobione).