Skocz do zawartości
kinga295

Po udostępnieniu lokalizacji innym osobom telefon widnieje jako urządzenie w trybie offline

    Rekomendowane odpowiedzi

    Gdy udostępniam lokalizację swojego telefonu  (Samsung A3) innym osobom po kliknięciu w link pojawia się u innych komunikat że jestem offline. Dane komórkowe wi-fi i lokalizację mam włączone. Bez problemu widzę też lokalizację innych osób.  Gdzie może być problem?

    Kinga

    Edytowane przez bartekc00
    doprecyzowuję nazwę wątku zgodnie z regulaminem forum

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x