Witam,
wiem ze temat byl juz kilkaktronie poruszany, ale albo jestem za glupi, albo robie sie po prostu stary...
Od dwoch godzin proboje zrobi backup moich kontaktow, ale ciagle cos nie wychodzi. Najpierw chcialem uzyc HTC Sync, ktorego uzywalem na Win XP. Nie mialem go jednak jeszcze zainstalowanego na Win 7, wiec sciagnalem najnowsza wersje i zainstalowalem. Oczywiscie Tel nie wykrywa HTC Sync na kompie, co zdarzalo sie na XP, jednak restart telefonu zawsze pomagal. Tym razem niestety nie pomogl, wiec zaczalem sie rozgladac za inna mozliwoscia zabezpieczenia kontaktow. Odrazu przyszlo mi do glowy, ze jest cos takiego jak synchronizacja, wiec zalogowalem sie na gmaila, a tam tylko 29 kontaktow (na tel jest 190). W komorce poszukalem opcji synchronizacji i jest ona nastawiona na automatyczna. Nie wiedzialem co dalej zrobic, wiec poszukalem na forum. Szybko znalazlem info o programie MyBackup PRO. Sciagnalem, a w trakcie robienia backup`u poczytalem troche o programie i jak sie okazuje, duzo ludzi sie skarzy, ze nie zapisuje on wszystkich kontaktow w backupie, przez co ludzie albo synchronizuja przez HTC Sync albo z kontem google...
Takze w tym momencie nie wiem juz za bardzo co zrobic. Mam nadzieje ze ktos z was bedzie w stanie mi pomoc. Nie moge ryzykowac utraty nawet czescie kontatkow, a chce wreszcie zrobic ROOT`a, bo od ponad pol roku mecze sie z pierwszym softem jaki byl wgrany na HERO w play. Ciagle objecywali ze niedlugo pojawi sie Andek 2.X, a ja dalem sie zwodzic.
P.S.
Mam nadzieje ze dobry dzial wybralem. Zastanwaialem sie jeszcze nad dzialem "Aplikacje". Jesli tam bardziej pasuje to sorka i prosze o przesuniecie.