mtsz15 Witam. Jestem graczem gry podanej w temacie, jeśli ktoś z posiadaczy androida gra w tą gierkę, nie pisze czy gra na kosoli, pc'cie, czy ps, nick, serv i ranga:D
marcimix Gra ma przekichaną fabułę, trochę bezsensowną ;O Ale sam silnik i multi wymiata 😃 I oczywiście jak FPS to pecet 😉
Alus @marcimix jesli o fabule chodzi to bad company 1 byl mistrzem (2 poszla w skrypty). JEsli o fps only na pc chodzi to tez powie ze sie nie zgadzam... gdyz pad od xbox zapewni swietna precyzje, nawet jak na snajpera, i nie posiada aimbot'a ... tyle ze jak chce kupic musze zaplacic za bad company2 + live gold
mtsz15 Piszczie kto gra i spotkajmy się na jednym serwie. W ogóle gracze PC mogą grać z tymi z PS, czy XBOX'a?
Cock_SParrer Kurcze, tez musze sobie sprawic ta gre, gralem w bete i mi sie podobalo. No mw2 juz mi sie znudzilo po ponad 8 dniach przegranych ;D
Alus 🙂 Cock SParrer 🙂 wciąz luibie pogac w MW 2:) ale bardziej podobała mi się zabawa i rozgrywka w battlefield:) ma ktos moze zdrapki na 48h live ?🙂 trial pod xbox bo mi paczka dzisiaj dotarła
cepeen Ja właśnie czekam na moją kopię na ps3. powinna dotrzeć dziś lub jutro 😉 Jak było demo dostępne to w nic innego nie grałem 😉
Alus A ja narazaie nie mogę grać, gdyż poszła sieciówka w moim xboxie. edit: 5 team killi ... myślałem że Góra 2 :/ (naloty)
Yuras Ja grałem w singla i teraz chciałbym przysiąść do multi, choć raczej cienki ze mnie gracz:P Zna ktoś może jakiś serwer, gdzie grają raczej bardziej początkujący gracze?
krecik508 Hymmm no to i ja się pochwalę... Niech będzie iż jestem ten "pr0" mimo iż to do mnie nie pasuje. Mój nick w grze to Krecik obecny pod tagiem v.Vicits gdzie gram jeszcze. Co do statystyk powinny być wyższe jednak pierwsze mecze rozgrywaliśmy z konieczności na serwerach bez haseł i zaliczało zgodny które popełniało się dla zabawy przed meczem. Jeżeli zbierze się jakaś ekipa mogę udostępnić serwer byśmy pograli w wąskim gronie między sobą, wystarczy PM.
McMiniek Nie masz neta nie pograsz :/ ... Tryb single przechodzę w 1 dzień, a szkoda że w multi nie ma botów jak w poprzednich częściach nie licząc bad company obu...