Skocz do zawartości
kosmo92

rozwiązany Aparat fotograficzny raz działa raz nie nie pomagają ustawienia fabryczne -jak naprawić?

    Rekomendowane odpowiedzi

    Witam mam dziwny problem ponieważ niekiedy tylni aparat fotograficzny nie działa w telefonie wyświetla się w tedy komunikat o tym iż aparat jest zajęty i trzeba resetować telefon dwukrotnie aby aparat się włączył , zauważyłem również że jak nie działa aparat nie działa również latarka , próbowałem już przywracać ustawienia fabryczne ale to nic mi nie dało. Zastanawiam się nad zrobieniem full wipe może to pomoże, dodam jeszcze iż telefon był w serwisie w celu wymiany pękniętego wyświetlacza,chodź wątpię żeby właśnie to przełożyło się na problem z aparatem ponieważ wszystko w telefonie działa w 100%.Czy może to być spowodowane jakimś bugiem w systemie?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    wiemar

    system modyfikowany? masz roota? jeśli przywracanie ustawień fabrycznych nie da rady to musisz zainstalować system przez fastboota

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x