carmamir J.w. Czy jest możliwe zrobienie podmianki nazwy Magica na Hero tak by oszukać Skype Beta Three i żeby działał na Magicu (nie łączy się z siecią :/) ??? zezol: Przeniosłem i poprawiłem troszkę nazwę tematu.
blotto moze zmiana user-agent cos da? plik jest tu: /data/data/com.android.browser/shared_prefs/com.android.browser_preferences.xml
bartekc00 wgraj jakiś ROM co pokaże Ci informację o telefonie jako Hero. Może to też coś dać np. ROM myHero miał info o fonie: HTC Hero 😛
zezol Jak działa ten Skype? Trzeba mieć nazwę telefonu jako Hero aby się zainstalowała ta dedykowana aplikacja? Masz ROOTa?
bartekc00 CapySlide jest portem z Hero przykładowo i ma w nazwie Hero. Możesz spróbować o ile masz 32A
Krzysiec Wszystko rozchodzi sie jeszcze o to kto ma jaki telefon ... Po tym: Forum po zmianach, link nie działa wnioskuję ze tutaj mowa o 32B ... CO POWINNO BYC JASNO OKRESLONE przy tego typu pytaniach jak w 1 poscie ... Bo zaczniesz procedury jak dla MAgica 32A i telefon co najwyzej bedzie sie nadawał na częsci zamienne ...
skydeath Polecam program Nimbuzz - na magicu z oryginalnym 1.5 + Sesne UI - działa normalnie skype i gg przez wifi czy gprs (jedynym jak dla mnie defektem jest to - ze wyświetla tylko dostępnych wśród kontaktów)
bieski J.w. .. i żeby działał na Magicu (nie łączy się z siecią :/) ??? A masz pakiet internetowy? Te skype dawane przez operatorow nie dzialaja przez wifi.