J.w.
Czy jest możliwe zrobienie podmianki nazwy Magica na Hero tak by oszukać Skype Beta Three i żeby działał na Magicu (nie łączy się z siecią :/) ???
zezol: Przeniosłem i poprawiłem troszkę nazwę tematu.
moze zmiana user-agent cos da?
plik jest tu:
/data/data/com.android.browser/shared_prefs/com.android.browser_preferences.xml
wgraj jakiś ROM co pokaże Ci informację o telefonie jako Hero. Może to też coś dać
np. ROM myHero miał info o fonie: HTC Hero 😛
Jak działa ten Skype? Trzeba mieć nazwę telefonu jako Hero aby się zainstalowała ta dedykowana aplikacja?
Masz ROOTa?
Mam ROOTa, aplikacja wymaga Hero lub Desire (prawdopodobnie sprawdza po nazwie z info)...
CapySlide jest portem z Hero przykładowo i ma w nazwie Hero. Możesz spróbować o ile masz 32A
Wszystko rozchodzi sie jeszcze o to kto ma jaki telefon ... Po tym: Forum po zmianach, link nie działa wnioskuję ze tutaj mowa o 32B ... CO POWINNO BYC JASNO OKRESLONE przy tego typu pytaniach jak w 1 poscie ... Bo zaczniesz procedury jak dla MAgica 32A i telefon co najwyzej bedzie sie nadawał na częsci zamienne ...
Polecam program Nimbuzz - na magicu z oryginalnym 1.5 + Sesne UI - działa normalnie skype i gg przez wifi czy gprs (jedynym jak dla mnie defektem jest to - ze wyświetla tylko dostępnych wśród kontaktów)
J.w. .. i żeby działał na Magicu (nie łączy się z siecią :/) ???
.. i żeby działał na Magicu (nie łączy się z siecią :/) ???
A masz pakiet internetowy? Te skype dawane przez operatorow nie dzialaja przez wifi.
Ok już bez znacznia.
Kupiłem Desire i już śmiga.
Najlepsze rozwiązanie 🙂
Sent from my Desire using Tapatalk