Skocz do zawartości

Wykryliśmy, że używasz AdBlocka  :emo_im_sad:

Proszę, dodaj nas do wyjątków:) Wyświetlamy jedynie ładne, idealnie dopasowane reklamy - żadnych wyskakujących okienek czy wideo! Reklamy to jedyne źródło utrzymania naszej społeczności.

Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się jak to zrobić. Dziękujemy!

Wynegocjowaliśmy najlepszą ofertę tylko dla użytkowników Forum Android.com.pl! Czytaj więcej.. ×
rammiro

Problem z forum? Pomysł na ulepszenie? Zgłoś nam!

    Rekomendowane odpowiedzi

    cholek3

    Nir wiem, czy to zamierzone czy błąd. 

    Klikając na "Oznacz forum jako przeczytane", nie wyświetla komunikatu potwierdzającego tę operację. Zauważyłem to na forach samsunga. 

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    _tommy_
    Napisano (edytowane)
    W dniu 25.05.2018 o 21:02, DawPi napisał:
    W dniu 25.05.2018 o 18:57, _tommy_ napisał:

    2. Bezużyteczne dla mnie używanie 'kolejki moderatorskiej'.

    Może dla innych nie. 😎

    U mnie zawsze jak jest na klepsydrze info o kolejce to nic nie mam po kliknięciu więc dla mnie ta opcja nie jest użyteczna.

    Swoją drogą, dzięki za poprawę działania forum. Jest mój ulubiony spoiler :clap:  :DDD  

    Widać, że ktoś panuje na tym bałaganem ;)

     

    PS. Popracujcie nad dodawaniem komentarzy... jak to się wiesza to szok. Dalej to kuleje i strasznie irytuje.

     

    Edytowane przez _tommy_
    korekta wpisu.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Seiko
    10 godzin temu, camdell napisał:

    Ramki moderatorskie trzeba by poprawić bo wyglądają tak :

    1276235297_Screenshot(2).thumb.png.922db2e2eba314516a25a549712bb95d.png

    @Positive Mógłbyś dodać formatowanie? Trochę się rozjechało, po update podejrzewam, że całkowicie padło. Wycieło :)

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    milatam

    U Was też są prblemy z logowaniem? Chodzi mi o fakt iż już czterokrotnie moje hasło do konta stało się nieaktualne. Wczoraj po południu logowałam się normalnie a wieczorem miałam info że hasło nieprawidłowe. Próbowałam wygenerować nowe i formularz ciągle "zmyślał" że podane oba hasła nie są prawidłowe. Dzisiaj rano to samo. Hasła nie pasują ale podczas klikania ZAPISZ odświeżyło stronę i widziałam że zostałam zalogowana. 

    Screenshot_2018-05-27-21-20-04.png

    Screenshot_2018-05-27-21-22-59.png

    dodana zawartość

    No i ponownie wróciły problemy związane z bardzo długim zapisywaniem odpowiedzi. Dzisiaj rekord ponad minuty. Ponownie znika edytor także. Ten wątek musiałam trzy razy odświeżyć by wyskoczyło pole do pisania. Adblocka i podobnych nie mam. 

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Natan

    @milatam

    Ten problem z hasłem miałem akurat juz długo przed przenosinami, jakies pół roku albo i rok temu.

    Po prostu czasami forum twierdzi, ze haslo bylo zle i tyle, chobym pisal ze wzrokiem na klawiaturze.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Negative
    Napisano (edytowane)

    Po wyłączeniu AdBlocka strona główna trochę się rozjeżdża. :( 

    image.thumb.png.0f2bbfb6bcc5fa51883864a297208045.png

    Edytowane przez Negative

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Podobny efekt tylko w drugą stronę wystepuje przy wstawianiu grafik przy pomocy TT.

    Czym wiekszy prostokąt okna przeglądarki wtedy tekst jest na środku grafiki.

    A z reklamami odwrotnie jak okno przeglądarki jest w prostokącie to wtedy jest OK.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    DawPi
    23 godziny temu, cholek3 napisał:

    Klikając na "Oznacz forum jako przeczytane", nie wyświetla komunikatu potwierdzającego tę operację. Zauważyłem to na forach samsunga.

    Nadal masz ten błąd? U mnie działa poprawnie na 2 przeglądarkach.

    17 godzin temu, camdell napisał:

    Ramki moderatorskie trzeba by poprawić bo wyglądają tak :

    Która to dokładnie ramka?

     

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Napisano (edytowane)
    34 minuty temu, DawPi napisał:

    Która to dokładnie ramka?

    Ba która , już dawno nie jestem moderatorem to i nie pamietam ale po tekscie widac ze dla ogólnych działów a symbolu tez juz nie pamiętam :) 

    A jest ona tu https://forum.android.com.pl/topic/340297-powiadomienia-na-ikonach/?do=findComment&comment=5375570

    Edytowane przez camdell

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    ×