rammiro Mam problem z moją Motorolą. Gdy wkładam ją do kabury zamykanej na 2 magnesy, telefon się odblokowuje i uruchamia się aplikacja, która powinna się uruchomić po osadzeniu Milestone na stacji samochodowej lub domowej. Macie sposób aby się tego pozbyć? Gdzieś są jakieś ustawienia, albo można wyrzucić te aplikacje? Pozdr.
baggus To już chyba masz odpowiedź do innego tematu dlaczego warto roota zrobić. W system/app jest dock.apk
R2-D2 można wyrzucić te aplikacje? lepiej zmienić nazwę pliku - efekt ten sam ale przynajmniej będziesz maiał aplikacje jak sobie kupisz dock.
sledz A nie lepiej byłoby zmienić kaburę, w innych telefonach czasem ludziom wariował akcelerometr i kompas od noszenia w kaburze z magnesami, co prawda nie były to żadne trwałe uszkodzenia
Grzesieq94 Heh.. Skąd ja to znam.. Ja znów miałem podobnie w HTC Touch Dual bo jak włożyłem go to mi się odblokowywał i dzwonił do pierwszej osoby w kontaktach 😃 Znów na LG Ku900i magnes niekiedy włącza podświetlenie 😃 Niestety tak jest z magnesem przy telefonie. Moim zdaniem lepiej jest zmienić kabure 😛
rammiro W system/app jest dock.apk Chciałem skasować - nie da się. lepiej zmienić nazwę pliku - efekt ten sam ale przynajmniej będziesz maiał aplikacje jak sobie kupisz dock. Też się nie da. "Plik jedynie do odczytu". Jak go wywalić?
rammiro Dobra już sobie poradziłem. 1. Zapomniałem w Root Explolerze wcisnąć Mount R/W 2. Odpowiada za to aplikacja MotoCarDock.apk :zamykam: