bartekxx Ostatnio w necie znalazłem taki filmik: [ame=][/ame]. Jak uzyskać taki efekt na Magiku? Z góry dzięki.
dawsio Nie jest to jakiś VNC? Wątpię, że na nexusie działa win7 z powodu na architekturę procesora (ARM)... Można odpalić Debiana (linux) chociaż jego funkcjonalność jest chyba średnia. Tym bardziej na magicu bez klawiatury
lucek Raczej VNC. Na pewno nie pracowałby windows7 z taką płynnością! Swoją drogą dziś pomyślałem, że fajnie byłoby mieć winde na HTC. 😉
dawsio Prędzej Windows Mobile. Ale nikt się w to jeszcze nie bawił. A jeżeli ktoś to zrobi to nie będzie to działać tak jak WinMo na urządzeniu do niego stworzonym Na Magic możesz zainstalować Debiana. Jednak brak klawiatury chyba trochę będzie utrudniać używanie go... Debian pasuje do telefonu z klawiaturą np. g1 albo milestone
jaceklac Wiem, że temat jest stary ale właśnie dziś przypadkiem znalazłem na allegro coś takiego HTC MAGIC JEDYNY TAKI NA ALLEGRO !!!!WINDOWS (1616147719) - Aukcje internetowe Allegro Czyżby coś się zmieniło w temacie WinMo na Magica?
haker305 Fake do sześcianu, chyba, ze jest to jakąś chińska multisystemowa podrobka magika. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
smugglersun To jest przecież fake..można odpalić win95 ale po co to komu? Nawet LG 2x czy SGS2 nie odpalą np xp a tutaj na magicu chcecie odpalić win7? 😃
Edek_Łomiarz Oj tam, zaraz fejk... Ja na swoim Magiku pracuję na AutoCad'zie, tworzę projekty w Corel'u, internet przeglądam na pełnym Chromie... a wszystko to pod systemem Windows 7. Niemożliwe na Magiku? Oczywiście, że bezpośrednio na Magiku nie możliwe, ale wystarczy Team Viewer 🙂