the_naturat_com 1681 #11 Napisano 12 Sierpnia 2018 @TediPower oczywiście instalujesz oficjalnym kanałem? Zarejestrowałeś się, dostałeś zaproszenie i instalujesz to co dostałeś mailem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marky2552 27 #12 Napisano 12 Sierpnia 2018 Działa na S7 testowane przezemnie tylko grafika jest na LOW i nie da rady ustawić nic wyżej Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TediPower 13 #13 Napisano 12 Sierpnia 2018 To że działa to wiemy już od xx czasu. Kwestia jest ze u mnie nie działa i nie wiem dlaczego. Co blokuje zainstalowanie tej gry albo nawet jej uruchomienie. Na s 7 wystarczy zainstalować i zalogować się z tego samego konta co na ps4. Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
the_naturat_com 1681 #14 Napisano 12 Sierpnia 2018 @TediPower post #11. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TediPower 13 #15 Napisano 13 Sierpnia 2018 Tak Post 11 jak i Post 4Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enesas 368 #16 Napisano 13 Sierpnia 2018 Działa na S7 testowane przezemnie tylko grafika jest na LOW i nie da rady ustawić nic wyżej Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu TapatalkaNa Note 8 jest tylko low i medium, więc najwyższa jakość grafiki to pewnie tylko na Note 9 Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TediPower 13 #17 Napisano 20 Sierpnia 2018 Teraz wiem czemu nie działa.Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mmaroox 4 #18 Napisano 24 Sierpnia 2018 czy komuś na mi5 działa? ile czekacie na zaproszenie bo ja zarejestrowałem się itp wponad tydzień temu i nic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #19 Napisano 29 Sierpnia 2018 Witam czy któryś tu z obecnych posiadaczy nota 9 nie gra w forta a mógłby się zalogować na moim koncie abym dostał skina ? Jestem zwolennikiem ios więc bez sensu abym kupował telefon specjalnie dla skórki chyba że tak jak mówię nikt nie gra w gierkę to fajnie byłoby znaleźć kogoś zaufanego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elmak 5 #20 Napisano 2 Września 2018 W dniu 29.08.2018 o 17:22, Patryk Furmańczyk napisał: Witam czy któryś tu z obecnych posiadaczy nota 9 nie gra w forta a mógłby się zalogować na moim koncie abym dostał skina ? Jestem zwolennikiem ios więc bez sensu abym kupował telefon specjalnie dla skórki chyba że tak jak mówię nikt nie gra w gierkę to fajnie byłoby znaleźć kogoś zaufanego Ostatnio w necie czytałem jak ludzie zdobywali skórki nie posiadając telefonu od samsunga. Idziesz do sklepu gdzie telefon samsunga jest wystawiony dla klientów instalujesz grę logujesz się i masz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach