mao2 Witam czy jest jakaś aplikacja gps,którą można zainstalować na Milestone tak,żeby była bezpłatna i nie łączyła się z netem. Coś jak Sygic lub Garmin na Symbiana?
mao2 W sumie cos takiego by sie przydało... Sent from my Milestone using Tapatalk Czyli co ,że nie ma takiej nawigacji?
GonzoG1 Coś jak Sygic lub Garmin na Symbiana? A przeglądać forum to Wy potraficie ?? Dział Download->GPS - mapy, programy
mao2 A przeglądać forum to Wy potraficie ?? Dział Download->GPS - mapy, programy A potrafimy,tylko tam jest opis ogólnie o nawigacjach na Androida a ponoć na Milestone nie za bardzo da się je zainstalować.Ponoć na 2.1 są problemy,dlatego pytam czy się da odpalić taką nawigację.
GonzoG1 A potrafimy,tylko tam jest opis ogólnie o nawigacjach na Androida A Milestone jaki ma system ?? Ponoć na 2.1 są problemy,dlatego pytam czy się da odpalić taką nawigację. Do każdego programu masz masę odpowiedzi na chyba wszystkie pytania jakie będziesz w stanie wymyślić... Przeczytaj najpierw co piszą inny, a potem pytaj jak nie znajdziesz odpowiedzi...
mao2 Niestety IGO MY WAY nie działa tzn.mam telefon z Playa z wgraną już nawigacją IGO i kiedy chce instalować to nie ma takiej opcji jest tylko"UNIINSTALL" Czytałem cały temat o tej nawigacji ale tam nikt nie wspomina,żeby mu działała na Milestone. Czy jest jakaś,która działa?
mao2 Zainstaluj navigon na Motce działa bez problemu No właśnie próbuję zainstalować na Motce ale nie mam opcji instaluj tylko mam Uniinstall :zakrecony:
mati999 sygic u mnie nie działa, podczas szukania sygnału GPS następuje niespodziewane zamknięcie programu. Na magicu śmiga aż miło.
grzybu CoPilot działa potwierdz\m na milestone 2.1 chodzi przy czym tylko telefon w pionie, jak trzymam go poziomo to grafika sie krzaczy, ale jest raczej ok, nadaje po polsku mapa wydaje sie dokladna i wszystkomajaca
rammiro A ta Motonav co jest w standardzie wgrana na karte (ok 600mb) to jak działa. Ktoś to testował? (można by powiedzieć że jest darmowa - pierwsze 60 dni gratis)
nockeer Mi strasznie cięło, więc po 10 sekundach wyłączyłem. Zresztą typowa nawigacja mnie nie interesuje i szukam czegoś w stylu OziExplorera.
Mustang Wczoraj z przymusu skorzystałem z Motonav. Co prawda wprowadzanie danych adresowych nie należało do najszybszych, ale reszta była w porządku. Dojechałem tam gdzie chciałem. Podczas jazdy wszystko działa płynnie, więc ten okres probny jak najbardziej można wykoprzystac:)
owi Ja u siebie zainstalowalem zarowno navigona jak i copilota. Potwierdzam copilot dziala tylko w pionie, z navigonem wiekszych problemòw nie bylo Jednakze przyzwyczajony do jakosci map takich jak automapa chociazby - nie przypadly mi te navi do gustu