Skocz do zawartości
rifek4_

rom [G96xF/FD/N/DS][ODEX][RC/MODY] Ultimate Pie v14.0 / XXS7CTA2 / 23-Styczeń-2020

    Rekomendowane odpowiedzi

    @rifek4_ ja nadal nie mogę zmienić 4G na LTE. Ultimate Control nic nie zmienia.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    A teraz z innej beczki... W RomControl wyłączyłem wybudzanie podczas podłączania do ładowarki, ale wkurza mnie dźwięk w tym momencie... Nijak go nie mogę wyłączyć, czy jest na to jakaś rada?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    @Pierzak1 dźwięk ładowania wyłącz w dźwiękach.

     

    Swoją drogą znalazłem przyczynę braku ikony LTE. Nie ma jej, jeżeli zmienimy indykator zasięgu na 5 kresek. Szkoda.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    3 minuty temu, the_naturat_com napisał:

    @Pierzak1 dźwięk ładowania wyłącz w dźwiękach.

     

    Swoją drogą znalazłem przyczynę braku ikony LTE. Nie ma jej, jeżeli zmienimy indykator zasięgu na 5 kresek. Szkoda.

    Ożesz kurcze...... Chyba za dużo już mieszam w tych ustawieniach..... Jakoś nie wpadło mi w oko to z tym dźwiękiem...... Dzięki.

    O tych kreskach właśnie pisał rifek4_  . parę postów wyżej

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    @Pierzak1 uuu faktycznie, za bardzo rzucił się w oczy pogrubiony tekst o aktualizacji.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    rifek4_

    v4.1

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Ha, wreszcie na customie drukarka chodzi ?

    • Piwko! 1

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    rifek4_
    9 godzin temu, Pierzak1 napisał:

    Ha, wreszcie na customie drukarka chodzi ?

    Na v4.1? A na v4 nie działała?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Hehe.... nie zdążyłem sprawdzić, za szybki byłeś

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    rifek4_
    1 godzinę temu, Pierzak1 napisał:

    Hehe.... nie zdążyłem sprawdzić, za szybki byłeś

    Aaa spoko spoko nie no bo z drukarką to nie było raczej żadnych problemów nigdy ;) Chodzi mi od pierwszych moich wersji :P 

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x