kicek91 czy ktoś z was tez ma problem z UPC? w sensie czy wam zwolniło? ja powinienem mieć +10Mbs i zrobiłem sobie test bo mi coś nie grało i wyszło 1.5Mbs
Speedo1544 Moje też działa tak jak powinno więc może jakaś modernizacja lub po prostu awaria u ciebie w mieście
masta_czarny Jesli bedziesz tak mial przez kilka dni i nic nie bedzie sie zmieniac polecam przedzwonic. Znajomy mial tak samo i okazalo sie ze podczas jakichs tam prac ustawili zlego bloka, ale oczywiscie przeprosili i nawet zrobili wyrownanie w rachunku 🙂 A u mnie tez normalnie - Gdansk Sent from my GT-I5700 using Tapatalk
Sandzik No właśnie, u mojej dziewczyny również są problemy, niby wszystko działa, a strony się nie włączają, ale jutro przychodzi szpec hehe 😃
Esc Bardziej polecam kontakt mailowy albo pocztowy na reklamacje - zawsze potem jest slad - a po rozmowie to nie bardzo. Szczegolnie zaczyna miec to znaczenie jak dzwonisz 15 raz w miesiacu i masz juz dosc tych samych pytan. A komputer na pewno ma pan dobry, a nie ma wirusa itd itd.