szymski A ja mam problem tego typu: wchodzę w kontakty --> Moja karta kontaktów i tu następuje ciągłe Ładowanie... i tak bez końca, nie może się załadować! W Hero tego nie miałem, macie jakiś pomysł?
slaweq restart, przywróć tel do ustawień fabrycznych, może synchronizuje kontakty przez powolne połączenie itd.
Preston59 Witam wszystkich. Ja mam identyczny problem jak kolega szymski. Mam Desire od trzech miesięcy i nagle z niewiadomych powodów gdy wszedłem w "Moją kartę kontaktów"--> "Ja" aby załadować swoje zdjęcie, następuje ciągłe ładowanie. Jeszcze przed godziną, gdy uruchamiałem tą funkcje otwierała się moja karta bez problemu. Restart nic nie dał tak samo jak wyjęcie baterii na kilka minut. Przywrócenie ustawień fabrycznych może wykasować wszystkie ważne ustawienia. Nie wiem co zrobić aby karta otwierała się jak do niedawna? Straciłem na różne próby całą niedzielę i nic!
adenua Moj desire doswiadcza identycznej przypadlosci. Wczesniej mi to dzialalo. Przestalo dzialac po zabawach z ustawieniami kontaktow, ktore maja byc wyswietlane na liscie.