iwooke 43 #241 Napisano 12 Luty Lepiej nie ryzykować i wrócić. Ewentualnie poczekam do oficjalnego Pie i wtedy wyślę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bryteks 0 #242 Napisano 12 Luty Z tego co mi wiadomo to raczej nie wymienia baterii bo na baterie jest rok gwarancji, ale może się mylę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ct65 948 #243 Napisano 12 Luty (edytowane) Gwarancja na wbudowaną baterię to 2 lata: Wracając do serwisu @iwooke ostatnio sot spadł mi dość znacznie do max 2-2.5h. Pojechałem osobiście do nowego serwisu w Gdańsku. Panowie zrobili test baterii i wyszło, że jest sprawna...dodatkowo Chcieli sprawdzic logi, co mogło spowodować spadki baterii. Jednakże byli zdziwieni, ze przyniosles telefon przywrócony do ustawien fabrycznych i że z tym nic teraz nie pomogą. Mam po używać telefon i jak dalej będą problemy, to sie do nich zgłosić. Edytowane środa o 11:52 przez RealEcho poprawiam część posta, bo ukryłem odpowiedzi na które odpisałeś :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iwooke 43 #244 Napisano 13 Luty A jak będzie z gwarancją Samsunga w przypadku kiedy telefon kupiłem z komisu/prywatnego sklepu i mam paragon, ale też mam pierwotny dowód zakupu w postaci faktury na firmę z Play? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ct65 948 #245 Napisano 13 Luty Masz pierwotny dowód zakupu i to się liczy. Nie powinno być problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iwooke 43 #246 Napisano 13 Luty Nie ma znaczenia, że wzięty był na firmę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RealEcho 234 #247 Napisano środa o 11:48 Na baterię wbudowaną są 24 miesiące gwarancji, jak podał jeden z kolegów. Ukrywam wcześniejsze posty podające nieprawidłową informację. Jeśli ktoś nie wierzy, niech sam sprawdzi u źródła: https://www.samsung.com/pl/support/warranty/ dodana zawartość @iwooke W Samsung nie rozróżniają długości gwarancji na firmy i osoby prywatne - w obu przypadkach są 2 lata. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wienio48 112 #248 Napisano środa o 12:12 To wątek o baterii czy o Pie? Wy tu Pie.. o bateriach a czwarta betka pewnie już dostępna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RealEcho 234 #249 Napisano środa o 12:33 @wienio48 to wątek o PIE, ale zeszło trochę na temat baterii vs PIE Taka sytuacja. Nie ma jeszcze bety 4: https://forum.xda-developers.com/galaxy-s8/how-to/s8-exynos-pie-oneui-beta-official-t3890376 Ci zawsze wiedzą pierwsi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krychu3 109 #250 Napisano środa o 12:38 Fakt, bateria się pogorszyła przy aktualizacji do B3 wcześniej w B1 i B2 było lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach