Skocz do zawartości
Fenek

Wyskakujący co jakiś czas komunikat: Błąd sieci....

    Rekomendowane odpowiedzi

    Fenek
    Napisano (edytowane)

    Od jakiegoś czasu otrzymuje taki komunikat co jakiś czas:
    d513dfad3eb69af941356d7c14a532c5.jpg&key=0c6fdacb629ebb746a810c008eae991df46cd11cbb951de6a9e7313343f5488c
    Ktoś coś?
     
    TAPATALKNIETO
     
     

     

    Edytowane przez Fenek

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    kiler73

    @Fenek A nie jest to problem z kartą SIM? Wyjmij przeczyść.

    • Lubię to! 1

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Fenek

    @kiler73

    Jeśli dobrze pamiętam to błąd zaczął wyskakiwać po kilku dniach od przejścia na PIE. Oczywiście przejście na PIE było z Full Wipe.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    kiler73

    @Fenek ale z tego co czytam forum to Twój przypadek jest chyba jedyny, więc nie obwiniał bym za to aktualizacji. Tym bardziej że zrobiłeś full wipe. 

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Fenek

    @kiler73

    Nie obwiniam systemu tylko szukam rozwiązania czym to może być spowodowane.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    kiler73

    @Fenek może jakaś aplikacja powoduje ten błąd, choć to mało prawdopodobne. Spróbuj włożyć kartę w SIM2

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    jeronimo

    @Fenek

    Widze na screenie ikonke wifi, ale nie ikonke wlączonych danych komórkowych.

    Wejdź w ustawienia - połaczenia - sieci komórkowe - nazwy punktów dostepu. 

    Sprawdź czy masz wprowadzone ustawienia sieci operatora, po przejsciu z Oreo na Pie 9 tutaj był problem, ponieważ nie wprowadzało automatycznie nazw i ustawien, tylko trzeba było robic to ręcznie.

    Tak jak u mnie w przypadku sieci Orange

    Screenshot_20190222-102607_Settings.jpg

    • Piwko! 1

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Fenek
    Napisano (edytowane)

    @jeronimo

    Chyba mam poprawnie:

    56058ca15f8f0c0cf33dd3cf074f87e2.jpg

    Edytowane przez Fenek

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    @Fenek nazwy są poprawne. Internet operatora działa poprawnie?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Fenek

    @the_naturat_com

    Tak działa poprawnie.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x